2777
2789
عنوان

من همون زن بی پولم ک الان باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 81 پست

انشالله موفق باشی خیلیم عالی شاید همه بگن چرته و فلان ولی به عینه دیدم بچه روزیشو با خودش میاره ما دقیقا یه هفته قبل به دنیا اومدن بچم در کمال ناباوری ماشین صفر خریدیم چیزی که تو خوابم نمیدیدم بعدش که به دنیا اومد شوهرم یه کار خوب پیدا کرد الان هم داریم روز به روز پیشرفت میکنیم خداروشکر 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
شما نیاز نیست درباره زندگیت به کسی توضیح بدی به اندازه خودت و شرایطتت از زندگی انتظار داشته باش و به ...

تازه ب این درک رسیدم و خیلی خوشحالم ک الان حرف هیچکی برام مهم نیس

خدا بداند کافیست❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله از پسش برمیای عزیزم❤️

من تو شرایط خودم مخالف بچه داشتنم ، اما در مورد زندگی شما خودتون تصمیم گیرنده‌اید و معتقدم من نباید نظر بدم که چرا بچه دار شدید و فلان.

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮

دختر منم خداخواستس.ترم اخر بودم باردار شدم.شوهرم تازه درسش تموم شده بود یه شغل پاره وقت  و به سرمایه گزاری که اخرشم هرچی داشتیم و نداشتیم رفت.دخترم ۴ماهه که بود کلا بیکار شد.ولی بعد دیگه اوضاع افتاد رو غلطک.پول بود که میومد تو زندگی.شغل خوب خونه ماشین زمین باغ....‌ان شاءالله فسقلی شمام با خودش برکت میاره.د

مامان شدنت مبارک عزبزدلم😍❤️

از من خواهرانه ب تو نصیحت حرف مردم ذره ای مهم نباشه برات مردم همیشه حرف میزنن فقط 

اخه مگ کسیک دستش خالیه دل نداره ارزوی مادرشدن پدر شدن نداره 

الهی قدمش خیر باشه براتون الهی برکتو بیاره ب زندگیتون ب حق علی❤️

من پسرمو ک باردار شدم زندگیمون زیرو رو شد اوضاع مالیمون خیلی خوب شد  

قدمش پر خیر سالم بیاد بغلت🫂❤

انشاالله با تلاش و بهتر کردن شرایط مالی تون زندگی زیبا براش می سازی مامان قوی❤

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
الان میان ازنگه داشتن این بچه پشیمونت میکنن  قفل کن  واسه ی بهترشدن اوضاع مالیتون دعامیک ...

مرسی مهربونم دگه برام مهم نیس حرف شون‌ بزار بگم❤️

خدا بداند کافیست❤️
انشالله موفق باشی خیلیم عالی شاید همه بگن چرته و فلان ولی به عینه دیدم بچه روزیشو با خودش میاره ما د ...

خدارو شکر عزیزم دقیقا من ب این جمله و خدای مهربان خودم ایمان دارم کسی از چند دقیقه بعدش خبر ندارم ک

خدا بداند کافیست❤️
ان شاءالله از پسش برمیای عزیزم❤️ من تو شرایط خودم مخالف بچه داشتنم ، اما در مورد زندگی شما خودتون ت ...

چقد مهربان و با فهم و شعوری شما خانم❤️ممنونم ازتون کلی انرژی مثبت دادید بهم

خدا بداند کافیست❤️
هیچ وقت در مورد مشکلاتت با کسی صحبت نکن که طرف مقابل اینقدر تخریبت میکنه حالتو ۱۰۰ درجه بدتر میشه لا ...

ممنون تلاشمو برا بهتر شدن خودم میکنم

خدا بداند کافیست❤️
2810