2777
2789
عنوان

من همون زن بی پولم ک الان باردار شدم

1255 بازدید | 81 پست

آره من ناخواسته باردار شدم و تصمیم گرفتم بچمو نگه دارم حقوق شوهرمم ماه ۹ تومنه اوایل بارداری خیلی غصه خوردم گریه کردم ناامید بودم ب تمام معنا و خجالت می‌کشیدم اینکه بگم باردارم چون وضع مالی مون اصلا خوب نبود و نیس میتزسیدم از سرزنش های مردم امااااا الان خیلی امیدوارم و بچمو دوسش دارم و می‌دونم ک خدا هست و هوامو داره  از قضاوت ها و حرفای مردم خیلی میترسیدم و ناراحت میشدم اما الان دگه برام مهم نیس من بچمو دوسش دارم و نهایت تلاشمو میکنم چیزی براش کم نزارم  و پشتم ب خدا گرمه

خدا بداند کافیست❤️

الهی که خوش قدم باشه این فرشته خداخواسته🫀🫂

سالم بیاد بغلت مامان مهربون 💖💖

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان میان ازنگه داشتن این بچه پشیمونت میکنن 

قفل کن 

واسه ی بهترشدن اوضاع مالیتون دعامیکنم💚

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
2810