2777
2789
اونی که من میگم با زبونش مرده زنده میکنه، انقدر عشوه و لوندی بلده ،همین فقط

فقط ذات کثیف مرد همین...بگو مرد عوضی زن خودت پاک تمیز چرا بری با زنی ک زیر خواب همه بوده از بیشتر مردا متنفرم 

خدایااا عاااشقتم....مرسی ک هوامو داری!😍
اخه همسر چیزی هم بروز نمی داذ که من بفهمم و شک کنم که با کسیه .براهمین ب خودم میگم خب من از کجا بفه ...

شاید دیگه تموم شده همه چی، حواست جمع باشه اما اینطوری خودتم نابود نکن

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونی که من میگم با زبونش مرده زنده میکنه، انقدر عشوه و لوندی بلده ،همین فقط

این میگف من بدون تو مشت مشت قرص میخورم شب خوابت دیدم پریدم رفتم تو حیاط گریه کرذم شوهرم اومد گفت چته 

الکی بش گفتم برای بدهیت ناراحتم .قلبم میگیره 

زنگ زدن امبولانس الان بیمارستانم 

بعد پشت سر همسرم گفته بود من فقط پول پول برام مهمه .هیچی بجز پول نیس و همسرمو تیغ می زد و می خواست شوهر کارگرش و باشوهر دکتر پولدار عوض کنه .

خودش و به آب آتیش می زد که ب خواسته ش برسه فقط.‌

فقط ذات کثیف مرد همین...بگو مرد عوضی زن خودت پاک تمیز چرا بری با زنی ک زیر خواب همه بوده از بیشتر مر ...

دقیقا ذات پاک خیلی تاثیر داره ، اول از همه همسر باید تعهد داشته باشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
این میگف من بدون تو مشت مشت قرص میخورم شب خوابت دیدم پریدم رفتم تو حیاط گریه کرذم شوهرم اومد گفت چته ...

یا خدا شیطان که میگن همینه

یا خدا شیطان که میگن همینه

این قد شیطانی و حقه باز بود...

که حتی وقتی همسرم بش گفته بود نمی خوام زندگیم از هم بپاشه .تو هم برو دنبال زندگیت

گفته بود اگه نمی خوای خراب بشه بهش بگو طلاقش می دی 

مث اون دفعه که گفتی زندگیت ب روال برگشت و درست شد

بعد پشت سرهم زنگ می زد که مگه تو مرد نیستی تو روش بایست .برات وکیل بگیرم 

تا اینکه چتاش لو رفت...می گف غلط می کنن مگه کسی ازمن مدرکی داره

خوبیش اینه همسرتون پشیمون شده ظاهرا، بهش محبت کن بقول معروف زبون بازی کن، شیطونو دور کن از زندگیت، کمک کن به همسرت بیرون بیاد از این رابطه 

اخه همسر چیزی هم بروز نمی داذ که من بفهمم و شک کنم که با کسیه .براهمین ب خودم میگم خب من از کجا بفه ...

اخه معلومه عزیزم اون خانم براش انقدرمهم نبوده برای همین اخلاقش عوض نشده دلت روبد نکن ترسیده دیگه اینکارونمیکنه

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷