2777
2789
عنوان

ابرو برام نزاشت پسرم 🤣🤣🤣🤣

448 بازدید | 16 پست

رفتيم مهماني قبل شام 

ميزبان هندونه تو اشپز خونش بود البته ميوه ديگه كلي جلومون اورد  

ولي پسر من عاشق هندونس 

رفت ظرف ميوشو بزاره تو اشپز خونه 

يهوو بلند گفت مامان خاله اينام از اين توپ سبز قرمزا دارن 😐😐😐😐😐

سر هر فصل ميوه ها يادش ميره اسمشونو 

٤سالو نه ماهشه 

عاديه ؟؟؟؟

بنده خدا خنديد رفت براش اورد 

كلي خجالت كشيدم 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچست

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️

بچست دیگه 

بعدم آدم با خواهرش که این حرفا رو نداره

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
بعدا اینارو برا خودش تعریف میکنین و میخندین😄😄

تا خونه خداروشكر كردم ميوه لوكس نبود خداروشكر 

من نميدونم چرا اسمارو يادش ميره سر هر فصل اين مكافاتو داريم 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
باورت نميشه خجالت كشدم  و تا خونه گفتم خداروشكر ميوه ديگه ايي نبود 🤣

😂چن وقت دیگ ب فکر الانت میخندی

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️
تا خونه خداروشكر كردم ميوه لوكس نبود خداروشكر  من نميدونم چرا اسمارو يادش ميره سر هر فصل اين م ...

عزیزم خدا حفظش کنه 😃😃😃 منم بچگی کلی سوتی دادم الان برام تعریف میکنن کلی خندم میگیره بخدا 🤣🤣

ریپ نزن😒

یادش بخیر پسر من به کیوی میگفت سیب زمینی مو دار

به پرتقال خونی هم می گفت پرتقال ربی

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
2810