2777
2789

چقدر ناراحتم کاش منم راه دیگه ای داشتم کاش اینجوری نبود شرایطم حداقل کاش منم مثل دخترای دیگه ازدواجی بودم و انقدر بی بخار و بدبین نبودم

مادر ندارم با مادربزرگ پدری زندگی میکنم پدرم معتاد بیکار خواهر دوقلوم معلول پدرم با این که خونه داره ازدواج کرده برای این که کار نکنه میاد خونه ما میمونه.

مادربزرگم سرطانیه 

خودم معلم رسمیم خداروشکر درامدم خوبه شاگرد دارم شغل انلاین هم دارم(لوازم تحریر)  

انقدر دوست دارم خودم خونه داشته باشم ماشین داشته باشم تنهایی زندگی مستقل ولی میدونم که همه میعولیت خواهر معلولم میوفته گردن من پدرم میاد میمونه دیگه نمیره عموهام اذیتم میکنن(عموهامم اعتیاد دارن یکیشون قسد تعرض و اینا داشت راحبش نمیخوام حرف بزنم) 

هرچقدر فکر میکنم میبینم نمیتونم اگه ازدواج مکنم بعد مامانجونم همه چیز خیلی بد میشه برام 

نه که نخوام خواهرمو نگه دارم چون معلولیت داره بزرگ ترش بابد بالاسرش باشه تا حدی باید پدرم میعپلیتشو قبول کنه من نیاز هاشو برطرف کنم ولی اگر تنها زندگی کنم خود بابام هم میاد و زور میگه بهم 

انقدر گریه میکنم شبا بابتش چرا اخه 

دوست ندارم ازدواج کنم از اینده هم میترسم خیلی زیاد 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یاد تعرض عموم افتادم نتونستم خوب تایپ کنم همش غلط املاییه 

الان میگین چجور معلمی هستی بخدا گریه میکردم ندیدم درست کنم

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
بچه ها یاد تعرض عموم افتادم نتونستم خوب تایپ کنم همش غلط املاییه  الان میگین چجور معلمی هستی ب ...

فقط با یه مشاور خوب حرف بزن بذار اون مشکلاتتو حل کنه اینجا کسی نمیتونه کمکت کنه عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

خب آدرستو بهشون نده

خواهش می‌کنم برای پدربزرگم دعا کنید. دیابت زده به چشمش شبکیه‌ش پاره شده. همه جوابش کردن. ۶ خرداد دارم می‌برمش شیراز پیش بهترین فلوشیپ شبکیه. التماستون می‌کنم یه صلوات بفرستید که دکتر بگه با عمل درست میشه. بگید تا منم براتون صلوات بفرستم / پدربزرگمو بردم، بعدش چند جلسه به سرش شوک الکتریکی وارد کردن، گفتن میدان دیدش بهتر شده، سه ماه دیگه دوباره باید بره، همچنان محتاج دعاهاتون هستم / اگه حاجتی داری قرآن به سر بگیر و خدا رو به ۱۴ معصوم قسم بده (مثل شب قدر). اگه دلت شکست و اشک ریختی، مطمئن باش به حاجت دلت میرسی . / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. / یه بار تو یه تاپیکی که استارتر با مرد متاهل ریخته بود رو هم بهش گفتم هرزه و تعلیق شدم؛ باورتون میشه؟   

عزیز دلم♥️

امکانش نیست شما یه خونه جدا بگیری دور چشم مزاحما

کسی نفهمه کجا زندگی میکنی؟ این شرایط درست نیست که توش هستی. این عمو ها و این مدل پدر، ارزش موندن و سوختن و ساختن ندارن

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

خاله ام با حقوق معلمی  خونه قسطی شهرستان خریده بود اصلا هم ازدواج نکرد سنشم رفت بالا رفت تو خونه اش ولی خب  از اینکه ازدواج نکرد پشیمونه 

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش 
2810