2777
2789
عنوان

این کولیک‌کوفتی چیه ک‌نوزاد چندروزه انقد درد‌میکشه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 30 پست
برا پسر من تا 4ماهگی ادامه داشت. پدرم در اومد

خیلی گناه دارن بخدا 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
الهی بگردم یسری بچه ها تا ۵ماهگی دارن میدونم خیلی اذیت میشن طفلی ها بچه‌های داداش من جفتشون داستن من ...

بخدا من‌خودم سختم‌نیست حاظرم کلا بیدار باشم ولی بچم خیلی درد میکشه رحمم میاد هیچی نمیگه من ب این بزرگی دلدرد دارم یکم هی ناله میکنم دنبال درمانم این طفلکا😭😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیشب اینکارو‌کردم‌با گوش پاککن و‌روغن بادوم اصلا اثر نداشت  الان بکم شکمش و‌چرب کردم دهددقیقه ...

روغن چی زدی؟ یکیم پاهاش رو بیاری رو شکمش بازم گاز شکمش رو تخلیه میکنه 

من خودم بچه ام هنوز دنیا نیومده بچه خواهرم کولیک داشت اینکارو میکردم آروم میشد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعضیا تا دو ماه بعضی تا چهار با شش ماه اینجوری آن  باید دوره اش بگذره  شیرخوذت میدی چیزا ...

کاش زودت تموم بشه بچم گنااهه😭

خودم خیلییی مراعات میکنم  شیرخشت ترنجبین دارم نمیدونستم برا دلدرد فک‌میمردم برا زردی نوزاد فقط ...

برای زردی هم هست و اینکه شکمشو راه بندازه حتما بده اصلا باید شکمش کار بکنه تا بتونه راحت بخوابه من سر بچه ی اولم ترسیدم ندادم تا ۴۰ روز پوستمو کند سر بچه های بعدیم دادم خداروشکر اذیتم نکردن شکمشون روزی سه چهار بار کار میکرد

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
روغن چی زدی؟ یکیم پاهاش رو بیاری رو شکمش بازم گاز شکمش رو تخلیه میکنه  من خودم بچه ام هنوز دنی ...

روغن بادوم تلخ از عطاری خریدم بادوانکشت هی دور نافش و‌جهت عقربه ساعت ماساژ دادم

دوباره شب امتحان منم امیدوارم از همین باشه و اروم شده باشه ک دیگ بفهمم چطوری ارومش کنم بچم

قطره اینفاکول خریدم براش  قطره کولیکز هم‌دکتر بهش داد ولی اثر زیادی نداشت  البته اینفاکو ...

فقط قطره کولیف دختر منو آروم کرد

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
دختر من فقط با تاب برقی آروم میشد.شربت گریپ میکسچر هم خوبه، شبا هم یه مقدار کم نبات داغ درست کن با ...

من‌برقی ندارم‌وگهواره ننویی خریدم براش ولی خب شب ن نااروم نمیخوابه تو‌گهوارش

گری‌میکسچر میگن تا۴۰روز‌نباید بدم بهش

فقط قطره کولیف دختر منو آروم کرد

من کولیکز دادم بهش خیلیی بد و‌تلخ یکم ک‌میدم بهش انقد حالش بد میشه ارومم نمیشه

کولیف همین کولیکز یا فرق داره

بخدا من‌خودم سختم‌نیست حاظرم کلا بیدار باشم ولی بچم خیلی درد میکشه رحمم میاد هیچی نمیگه من ب این بزر ...

میدونم...منم بچه‌ها رو میگم.طفلی ها‌زبونم ندارن بگن کجامون درد میکنه اره واقعا درست میگی 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
من‌برقی ندارم‌وگهواره ننویی خریدم براش ولی خب شب ن نااروم نمیخوابه تو‌گهوارش گری‌میکسچر میگن تا۴۰رو ...

منم نمی‌دادم ولی مامانم گفت من به همه ی بچه هام از روز اول دنیا اومدنشون دادم هیچوقت دل درد نگرفتن ،

من خودم از ۳۰ روزگی شروع کردم ولی 

خیلی سخته حالا دختر من شب تا صبح گریه میکرد ولی رفته رفته بهتر شد 

الان ۴۳ روزشه

روغن بادوم تلخ از عطاری خریدم بادوانکشت هی دور نافش و‌جهت عقربه ساعت ماساژ دادم دوباره شب امتحان من ...

اها منم تو راهی دارم میترسم از این اتفاقا برا منم بیوفته میگم بپرسم بدونم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من کولیکز دادم بهش خیلیی بد و‌تلخ یکم ک‌میدم بهش انقد حالش بد میشه ارومم نمیشه کولیف همین کولیکز یا ...

نه فرق داره اینه 

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...