دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ای بابا چه ربطی داره اسم دوسپسرمو ک نزاشتم رو پسرم میگم اسم خودم مستعارم بود
منظور دوستان اینه که چون اون اسم به هرحال یادآور رابطه شما با یه نفر دیگهست کار درستی نیس که اسم رو بذارین رو بچهتون حتی اگه اسم مستعار خودتون بوده باشه به هرحال تو یه رابطه دیگه ازش استفاده میشده.
منظور دوستان اینه که چون اون اسم به هرحال یادآور رابطه شما با یه نفر دیگهست کار درستی نیس که اسم رو ...
یاد یه جوکی افتادم که نوشته بود پدرم اسم عشق قدیمشو گذاشته بود رو خواهرم از وقتی مامانم اینو فهمیده خواهرمو سگ صداش میکنه به نظرم اصلا جالب نیست چه اسمی که عشق سابق انتخاب کنه بزاری رو بچه چه اسم عشق سابق و براری رو بچه
یاد یه جوکی افتادم که نوشته بود پدرم اسم عشق قدیمشو گذاشته بود رو خواهرم از وقتی مامانم اینو فهمیده ...
آره دقیقا منم قبول دارم اینو. منتها چیزی نمیگم چون حس میکنم استارتر تصمیم خودش رو گرفته و انقدر هم خودشو محق میدونه که حتی ابراز شرمساری هم نمیکنه و جواب همه رو میده. مثلا اون بچه سوم بزرگ که شد بپرسه مامان منو واسه چی به دنیا آوردی؟ مامانش بگه میخواستم اسم مستعاری که دوس پسرم صدام میزد رو یه روز رو بچهم بذارم ولی دیگه رو اولی و دومی نتونستم گفتم تو رو بیارم که فانتزیم حروم نشه.