2777
2789
عنوان

تغذیه دخترم

255 بازدید | 9 پست

سلام.... خسته نباشید خانمهای عزیز.  ..لطفا بهم کمک کنید.... دخترم تازه هفت ماهش رو تموم کرده خیلی کم شیر میخوره.... روز به روز شیر خوردنش کم میشه..... اگه اجازه بدین میخوام از بدو تولد توضیح بدم خدمتتون..... شرمندم که وقتتون رو میگیرم.... موقع تولد 3400 گرم بود شیرم خیلی خوب بود خیلی هم زیاد ولی ابکی بود با شیر دوش میدوشیدم و و موقع خواب بهش, میدادم مادرم گفت این کار رو نکن شیرت نظر کرده میشه ولی من گفتم من به این مسایل اعتقاد ندارم... یهویی شیرم خیلی کم شد.... تو چهارماهگی شیر خشک اپتامیل دادیم ولی ببخشید بی ادبیه اسهال کرد.... عوضش کردیم ببلاک دادیم ولی اصلا تاثیری بر بزرگ شدنش, نکرد..... باز عوضش کردیم نان دادیم اصلا با زور یه درجه میخورد گفتیم شاید از طعم شیره عوض کردیم بیومیل دادیم.... تا اینکه دستشومیبرد گوشاشو میکشید بردیمش, دکتر..... دکتر  شیر خشک سوپرامیل نوشت و شربت زینک ....هر کاری میکنم شیر خشک رو بیشتر از یک درجه نمیخوره یعنی درجه 30....شربت هم میخوره استفراغ میکنه..... فرنی.... حریره بادام سوپ هیچی, نمیخوره..... به خدا موندم چیکارکنم..... تو رو خدا کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزن بچه نرماله؟ اگه نرماله شاید درحد خودش میخوره نیاز به تغذیه بیشتر نداره.. یا شاید موقتیه مثلا داره دندون درمیاره. اگه واقعا خودت حس میکنی خوراکش کمه و مشکلی داره ببر دکتر ببینه رفلاکس نباشه. 

خودتو تقویت کن شاید ضعیف شدی شیرت کم شده... 

ولی اگه وزن بچه نرماله خودتو بچه رو اذیت نکن 

منم پسرم خیلی بد غذا میخورد 

هیچی نمیخورد هر چی به دکتر گفتم نمیخوره میگفت وزنش خوبه نرماله تا این که وزنش کم شد و قدش رشد نکرد آخر دکتر حرفمو باور کرد زینک سولفات داد یه ماهی بهش دادم تا خداروشکر بهتر شد.

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید