2777
2789

با حس خیسی از خواب‌بیدار شدم رفتم دستشویی تمام لباسم‌پرخون‌بود همنیکه نشستم حالت دستشوی ک‌خودم بشورم ی چی ازم‌افتاد لباس زیر نگاه کردم ببخشید ی چی مث جیگر اندازه کف دست رو لباسم بود لازم برم دکتر یا طبیعیه

درد اینا اصلا ندارم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
یعنی بقایا جفتت بوده؟

نمیدونم واقعا ولی احتمالا دیگ

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل زایمانت عفونت که نداشتی؟ من خارش داشتم به دکترم هیچی نگفتم بعد زایمان تا دو هفته دقیقا درد زایمان رو میکشیدم و یه تیکه هایی مثل گوشت ازم دفع میشد با اینحال که بعد زایمانم وقتی هنوز توی زایشگاه بودم کلی شکممو فشار داده بودن و جفت و اینا همشون در اومده بود

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
قبل زایمانت عفونت که نداشتی؟ من خارش داشتم به دکترم هیچی نگفتم بعد زایمان تا دو هفته دقیقا درد زایما ...

چرا عفونت داشتم ولی در‌حد کم خود دکتر معاینه کرد گفت بهم

الان۲۰روز‌گذشته

جفت اگه بعد سه روز دفع نشه باعث مرگ میشه... اینکی ازت دفع شده خون مونده بوده ... باز برو چکاب  ...

نداصلا شبیه خون یا لخته خون نبود دقیقا ی تیکه گوشت مانند بود 

ایشاله ک‌همین خون‌مونده باشه استرس گرفتم

چرا عفونت داشتم ولی در‌حد کم خود دکتر معاینه کرد گفت بهم الان۲۰روز‌گذشته

مادرشوهرم میگفت بعد بچه پسر همین چیزی که شما دیدی بزرگتره واسه دختر کوچیکتره و ممکنه موقع زایمان دفع بشه که راحت میشین ممکنه بعدش.. اسمش رو یادم نمیاد من که وقتی ازم دفع شد بطور کامل همه دردام رفت و بقایای جفت نیست رفتم پیش پزشکم چون بچه شیر میدادم خشک کننده بهم نداد گفت تحمل کن زود از بین میره شما هم اگه خیلی استرس داری برو یه سونو بردار

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
نداصلا شبیه خون یا لخته خون نبود دقیقا ی تیکه گوشت مانند بود  ایشاله ک‌همین خون‌مونده باشه است ...

کیست و فیبروم نداشتی؟؟

میگم که اگه جفت باشه بعد سه روز تب و لرز شدید و موجب مرگ میشه!!!

خواهر منم یه تیکه از جفت مونده بود تا مرگ پیش رفت و خدا رحم کرد هیچیش نشد

❤❤❤
کیست معمولا میترکه... فیبروم هم یه تیکه گوشت اضافه در رحم هست

میترکه مثل لخته خارج میشه؟چون من این دفعه تو پری چقد لخته بزرگ دفع کردم چون کیست داشتم

هر بار این درو محکم ببند برو