2777
2789

سلام

ایشون همون معلمی هستند که امروز تا ظهر با عشق و شور دنبال بچه هاتون می دویید و تلاش می کرد بهترین روز رو براشون بسازه ، خبر نداشت یه امروز رو اذیتش نمی کنید و شیرینی جشن بچه ها حداقل به خاطر خود دختراتون به کامش تلخ نمی کنید!  با بی‌رحمی و بی انصافی خودتون رو مدیونش کردید !

یه آدم مریض از روز اول دم این در ایستاد و گفت این معلم بچه هامونو دوست نداره و بقیه هم بی انصافاًنه و بدون فکر تکرار کردید !

در طول این ۸ ماه شما اذیت کردید ، روحیه اشو تضعیف کردید ناجوانمردانه انگیزه اشو رو تحلیل بردید رفت تو کلاس معصومیت بچه ها رو دید دوباره شارژ شد و جون گرفت و برای بچه هاتون کم نذاشت ! متاسفم که تا هر وقت که بچه هاتون کتاب بخونند و فیلم کلاس اول رو ببینند شما باید یادتون بیفته که چطور با بی رحمی ، دل یک معلم را شکستید و از روز زیبای جشن الفبا کابوس ساختید !

از این همه بدگویی و غیبت و دروغ چه حاصل شد ؟ !

قطعا هیچی !

ولی کاش درس بگیرید و دست بردارید از این رویه ی غلط !  آبروی مردم و البته یک معلم شریف که بچه های بی سواد تحویل دادید و باسواد تحویل گرفتید زحمت بچه هاتونو کشید زبانشون رو یاد گرفت تا بتونه بهشون بیاموزه بی ارزش نیست که از سر بیکاری ، به باد فنا بگیرید !

دل شکستن هنر نیست و من به شخصه از این موضوع نمی گذرم همون طور که امروز صبح تو مدرسه ، دقیقا وقتی حالمون خوش بود از خوشی بچه ها تو جشن زیبای الفبامون ، تا آخر ماجرا رو حتی شده با حضور پلیس پیگیری کردیم تا معلوم بشه دروغ از کجا و به چه نیتی گفته شده بی حرمتی به محیط مقدس مدرسه و شان والای " معلم " را هم ندیده نمی گیرم .

بلخره یه جایی باید یاد بگیریم اینجوری نیست که بگیم و بریم شاید مجبور بشیم وایسیم جواب بدیم که وااای به ما اگر این جواب دادن پیش بنده ی خدا که حتی خود خدا باشه که " الله از حق الناس نمی گذره !

حالا بدو دنبالش تا حلالت کنه !

دیدی دیگه نمیشه دروغ بگی و بری !

متوجه شدی چقدر بد شد وقتی همه فهمیدند این آتیش از کجا روشن شده !

کمی به وجدانتان مجال جولان بدید شاید زندگی قشنگتر شد !

خیلی متاسفم که بگم در ۱۸ سال کارم کلاسی به سختی کلاس شما نداشتم

تا وقتی یکی از مادرها نبود در مورد خودش و بچه اش حرف می زدید وقتی معلم نبود در مورد معلم ! !

دستتون درد نکنه که امروز با گل و شیرینی اومدید برای تشکر !

این مدلیشو ندیده بودم که از اول سال به تکرار از  این کلاس دیدم 😳😳

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرفاش بد نبود تلنگر بود 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

شما هم بگو منم از حراست اموزش پروش و مراتب بالاتر پیگیری خواهم کرد که بچه من چه مشکلی داشته؟اعاده حیثیت میکنم شما شان و روحیه من و فرزندم رو زیر سوال بردید سکوت نمیکنم و از حراست و بازرسی منطقه و استانی پیگیری تمام میکنم

تُ♥️ز جان خوشتر amir♥️♥️امام حسین♥️
شما هم بگو منم از حراست اموزش پروش و مراتب بالاتر پیگیری خواهم کرد که بچه من چه مشکلی داشته؟اعاده حی ...

شاید نگفته واقعا

اون مادری ک خبر داده ترس چیزی رو نداشته و الا معمولا با نمیگن با بگن سریع میگن ما رو دخالت ندید

ب نظرم این وسط شیطنت کردن مادرا حاضر تو جلسه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
2810