2777
2789
عنوان

رونالدو

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 21 پست
یه مستند میدیدم اگه اشتباه نکنم می‌گفت با اولین درامدش انگار برای مادرش لباسشویی خریده بود تا مجبور ...

خیلی خانواده فقیری داشته حتی مادرش میخواسته سقطش کنه بخاطر وضع بدشون...

بدنم خستس عجیب:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی پروفایلت کیه وای چ نازه بچم اگه اینجوری نشد چی 

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
2805

خدا به هر کسی عزت نمیده ، ایشون تو وجودش یچیزی داره که خدا اینقدر بلندش کرده ، من کلی کلیپه کارای خیر و رفتارای بسیار متواضعانه و از ته دل با طرفداراش و بچه های سالم و معلول  و..... خدا به دل آدما نگاه می‌کنه نه کارای ریاکارانه

این لی مین هو عه؟

پروفم میگی بله😁

به قول مهران مدیری هر وقت خواستی راجع به کسی قضاوتی کنی دوتا سوال از خودت بپرس:کجای زندگیمه؟کجای زندگیشم؟...یه کراش دارم که نمیتونم مخشو بزنم و تو اینجا خیلی راجع بهش حرف میزنم😂انقدر میگم میگم تا بیاد به غلامی دم خونمون😎(خب تو پرانتز باید بگم که زهی خیال باطل،فهمیدم رل داره،لیاقت محبت و عشق خالص منو نداشت     )(یه پرانتز دیگه باز میکنم و باید بگم کات کرده💃) به معجزه معتقدم😍🌱 یه خردادی مودی  سعی میکنم در لحظه زندگی کنم🧘🏻‍♀️ چون زندگی واقعا مسیره و مقصد مشخصی نداره💃اگه بگی خرکی ترین اشتباه زندگیم چی بوده؟ میگم انتخاب تجربی تو دبیرستان🤨 به خاطر همین پرونده ی کنکور تجربی و بعد دو کنکور میبندم و میرم سراغ بیدار کردن کودک درونم و برنامه هایی که تو کودکی واسه آیندم داشتم👩🏻‍🎓🌱📷📚🎼❤️