2777
2789

خواهرم ۱۱ سالشه و واسه ازمون تیزهوشان میخونه منم کنکوریم 

امشب مامانم اینا رفتن پیاده روی منم رفتم اتاقش بهش سر بزنم یهو دیدم خیلیییی مشکو به دستکتاپ زل زده منم فکر کردم نهایتا سریالی چیزی مبینه 

اخه خونه ما سریال و اینا اوکیه ولی چون دم امتحاناست مامانم ممنوع کرده 

منم گفتم مچش رو بگیرم یکم اذیتش کنم گفتم برو تو هیستوریت 

یهو جیغ میزد همسایه هارو صدا میزد میگفت دزد دزد منم ولش نکردم به زور لبتابشو گرفتم سرچاشو دیدم 

خانوماااا وحشت کردم چیزای ساده رو سرچ نکرده بود با چنان جزئیات وحشتناک و دقیقی سرچ کرده بود که من ۱۹ ساله به ذهنم نرسیده بود 

اینم بگم قبلا هم دیدم داره فن فیک میخونه ولی بهم قول داد دیگه نخونه منم به مامانم اینا نگفتم 

الان میگید چیکار کنم مامانم اینا میان بگم نگم؟ خودش گریه میکنه میگه نگو اشتباه کردم ولی مطمئنم دروغ میگه بازم این کارو میکنه

فن فیک چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

به مادرت حتما بگوووو

‏من رابطه نمیخوام، من رفیق میخوام،کسیکه ازکنارش بیدارشم باهاش بخندم،برقصم،پیشرفت ورشدکنم.کسی که باهاش غذابخورم،کسیکه بتونم عشق بورزم‏من شریک جرم میخوام،کسیکه ازته قلبم اعتمادکنم،کسیکه نترسم ازدستش بدم چون میدونم همیشه کنارم هست،شاید رابطه مناسب من نیست، اماشریک شدن روانتخاب میکنم.

فن فیک چیه؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بنظرم بهتره بگی. چون سرپوش بزاری باز بدتر میکنه . ولی  پیش  خودش نگو . 

بزار وقتی که خواهرت نیس  یواشکی به مامانت بگو . یا برو تو اتاق یواشکی بهش بگو 

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

2810