2777
2789
عنوان

چرا پوست صورتم اینجوری شدهههههه؟

166 بازدید | 9 پست

الان چند وقته ک خیلی میخاره و متورم میشه بعد اینشکلی شده الان خشکه روش خیلیم میخاره فقط همین طرفه راسته خیلیم اب میزنم پوست دستام هم اگزما داره اینم همونه؟

بعد عفونتم زیاد میکنم تبخال میزنم اجیلم زیاد میخورم گرمیجات کلا منظورمه بعد الان اینجوری شده از اون طرف جای تبخالم این طرف صورتم دیگه خجالت میکشم بدون ماسک جایی برم ت رو خدا کمکم کنید اگر چیزی میدونید دلم تنگ شده واسه صورتم همش ماسک رو صورتمه دلم میخواد هوای بیرون رو تنفس کنم خواهش میکنم کمکم کنید

آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو دکتر پوست

اگه مامان ببام میبردنم ک اینجا نبودم

میگن چیزی نیست کرم بزن خوب میشه الان کاملا صورتم سفیده از کرم ولی هیچی ب هیچی اثر نداره

اگه مامان ببام میبردنم ک اینجا نبودم میگن چیزی نیست کرم بزن خوب میشه الان کاملا صورتم سفیده از کرم ...

از یکی پول قرض کن خودت برو دکتر... یا برن به کولی بازی بگو پوستم داره خراب میشه منو ببرین دکتر.. یا نهایت تو گوگل سرچ کن ولی خود درمانی نکن.... 

از یکی پول قرض کن خودت برو دکتر... یا برن به کولی بازی بگو پوستم داره خراب میشه منو ببرین دکتر.. یا ...

پول دارم خودم وای نمیبرنم مسئله پول نیست نمیبرنم

شرایطشو داری انلاین ویزیت بشی؟

ببنی من فک کنم چون عروس هلندیمو خیلی ب این طرف وصرتم میمالم اینجوری شده درسته؟

میمالمش ب صورتم بقلش میکنم بوسش میکنم و...