2777
2789
عنوان

نینیمو از دست دادم دیگه کی اروم میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سخته دقیقا ۳۱ ام اون ماه از دست دادمش کاش من بجات میمردم طفل معصومم

نگو اینجوری عزیزم. روزیه نی نیه قشنگت فقط ۳ روز زندگی بود

میدونم که خیلییییی سخته. ولی حکمت خدا رو ما نمیدونیم

انشالله خدا بهت صبر زیاااادی عطا کنه و جای نی نی نازتو به زودی پر کنه و خونتون پر از صدای خنده ی بچه های عزیزتون بشه

2805
ببخشید ناراحتت کردم عزیزم

نه خواهش میکنم

منم یک روز حال خراب تو رو تجربه کردم

ولی الان خوشحالم که بعدش خدا بهم بهترین هدیه اش داد

قلبم شاد شد

انشالله بزودی روزی تو باشه

خودت خوب تقویت کن،اگر میتونی مسافرت برو کمی حال و هوات کمی بهتر میشه 

خیلی سخته منم یه سال پیش بچمو از دست دادم  والان تازه بعد کلی دکتر این چیزا باردار شدم ولی خیل ...

انشالله این سری ب سلامت بارداریتو طی میکنی خدای بزرگ هم بهت ی فرزند سالم و صالح بهت میده

نه خواهش میکنم منم یک روز حال خراب تو رو تجربه کردم ولی الان خوشحالم که بعدش خدا بهم بهترین هدیه ا ...

حتما عزیزم

بفکرش هستم هنوز نتونستم از لاک خودم بیرون بیام

چندوقت طول کشید تا تونستی خودتو جمع و جور کنی

من بیشتر وقتای تنهایی حالم بد میشه میرم تو فکر مثل الان

خدا صبرت بده تا سالها دردش خواهی داشت  حتی بچه هایی که همسنش میبینی قلبت به درد میاره انشالله ...

ی چیزی بگم؟

زن داداشم 

من و بهترین دوستم باهم باردار شدیم ههمون ب فاصله یک ماه زایمان کردیم بچه من فقط نموند

الان من عاشق بچهاشونم 

ولی نمیتونم برم دیدنشون از دیدن نوزاد متنفرم 

یاد بچم میفتم حالم دگرگون میشه

روم نیست اینو ب هیچکس بگم

درکت میکنم تا میام یکم ب زندگی عادیم برگردم فکر بچم دیونم میکنه

عزیزم  خیلی سخته من بچم تا شش ماه بود  گوشیم پر عکس  یه ماه پیش همه عکساشو پاک کردم  ولی باز تو گوشی همسرم هکه جا تو گوشی خودم با اینکه پاک کردم باز دوسه تا مونده  این زخم تا اخر تو قلبمون میمونه هیچ وقت یادمون نمیره  

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
انشالله این سری ب سلامت بارداریتو طی میکنی خدای بزرگ هم بهت ی فرزند سالم و صالح بهت میده

مرسی ولی یه ترس عمیق تو وجودم هست   که تا اخر عمر ش فکنم باهام باشه  

یه هفته بعد میرم ازمایش بدم ببینم سالمه یانه   

حداقل بعد اون ازمایش شاید یکم اروم بشم 

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
حتما عزیزم بفکرش هستم هنوز نتونستم از لاک خودم بیرون بیام چندوقت طول کشید تا تونستی خودتو جمع و جو ...

دقیق یادم نیست

تا چند وقت گریه میکردم و پکر بودم ،خانواده ام خیلی دورم میگرفتن تا کمتر اذیت بشم.

یک سال بعدش تازه اقدام کردم و تا ۹ ماه بعدش همش نگرانی از دست با من بود.

کاملا حستو درک میکنم  عزیزم اگه ناراحت نمیشی میشه بگی دلیل فوتش چی بود

اس ام ای داشت یه مشکل ژنتیکی که فقط عضله هاشون ضعیف میشه و  تو چهره شون هیچ چیز مشخصی ندارن 

فقط باید ازمایش ژنتیک بدی تا معلوم بشه  هفته بعد هم میخوام برم سی وی اس ببینم سالمه یا نه 

ی چیزی بگم؟ زن داداشم  من و بهترین دوستم باهم باردار شدیم ههمون ب فاصله یک ماه زایمان کردیم ب ...

وای عزیزم تو که شرایطت خیلی سخت تره

من با اینکه عشق بچه بودم با خودم گفتم تا زمانی که بچه ی خودم بغل نگیرم هیچ بچه ای رو بغل  نمیگیرم.

2810