2777
2789
عنوان

غمگینم...

117 بازدید | 16 پست

دلم گرفته😒

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

منم همینطور💔

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه اونایی که تو انتخابات براش جنگیدین سرتون بلند تا قیامت ،

انتخاب خوب با معیار الهی یعنی همین ....🖤🖤🖤روز قیامت رأی به رئیسی رو بزارید کف دست تون .؛بگید خدا تو شاهد بودی که من به یک شهید رأی دادم..سربلندم خدا

همه اونایی که تو انتخابات براش جنگیدین سرتون بلند تا قیامت ، انتخاب خوب با معیار الهی یعنی همین ... ...

تو انتخابات رای ندادم اما امروز به شدت غمگینم. تعجب میکنم از خوشحالی یه عده

فکر میکنم از بدترین خبرهای زندگیم رو شنیدم امروز صبح

خدا صبر بده به خانواده هاشون 💔

همه اونایی که تو انتخابات براش جنگیدین سرتون بلند تا قیامت ، انتخاب خوب با معیار الهی یعنی همین ... ...

من بهش رأی دادم کلی براش جنگیدم

از چشم خیلی ها افتادم و باهام قهر کردن

امروز فهمیدم ارزشش و داشت😭😭😭😭

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

تو انتخابات رای ندادم اما امروز به شدت غمگینم. تعجب میکنم از خوشحالی یه عده فکر میکنم از بدترین خبر ...

آره خیلی این اتفاق درد داشت

دردناک بود و باور نکردنی

انسانِ درستی بود🖤

عشق و نور خدا

بدرقه ی راه آقاسید ابراهیم و همراهان شهیدشون باشه انشاالله

آره خیلی این اتفاق درد داشت دردناک بود و باور نکردنی انسانِ درستی بود🖤 عشق و نور خدا بدرقه ی را ...

اصلا از فکر این اتفاق نمیتونم بیام بیرون. نه ادم مذهبی ای هستم و نه کسی که طرفدار ۱۰۰ درصد این دولت

اما پر از دردم از این اتفاق. امیدوارم روحشون قرین آرامش باشه🖤 

خدا به دل مادر رئیس جمهور ارامش بده هربار فیلمش رو دیدم براش اشک ریختم. بلای بدی سر ایران اومد🖤😔

اصلا از فکر این اتفاق نمیتونم بیام بیرون. نه ادم مذهبی ای هستم و نه کسی که طرفدار ۱۰۰ درصد این دولت ...

آرهههه واقعا بلای بدی بود بر سر ایران امد

قلبمون بدجور به درد امد🖤

طفلک مادرش چه بی قراری میکرد

جگرش سوخت🖤

هرچند خوشابه سعادت آقاسید ابراهیم

که عاقبت بخیر شدن.

آرهههه واقعا بلای بدی بود بر سر ایران امد قلبمون بدجور به درد امد🖤 طفلک مادرش چه بی قراری میکرد ...

دقیقا درسته😔 خدا صبر بده به دوستدارانشون و یه مقدار انسانیت به افرادی که خوب بودن و زحمات ایشونو درک نکردن😔🖤

شهادت هنر مردان خداست 🖤 😭 😭 

من اهل تبریزم درد ما چند برابر اصلا آقای آل هاشم ماه بود مردمی استاندار مون پرکار پاکدشت😭😭😭😭😭😭 

وزن فعلی 89.  وزن هدف69  عضو گروه لاغری بامداد خمار گروه بنفش