2777
2789
عنوان

توروخدا این عکس ببینید چیه رو پای بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 67 پست

دختر من حساسیت میریزه دونه ها یا زیرپوستیه یا خیلی ریز

این جای گزشه 

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

خدا شفات بده

این که نیش پشه هست

خدا رو شکر ربطی به حساسیت و بیماری نداره

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من وقتی پشه نیشم میزنه اینطور میشم 

گناه داره بچه برای پشه بند بخر 

من در خصوص بچه داری تجربه ندارم ولی وقتی خودم مشه نیشم میزدم یکم کرم میزدم روش یکم تسوین پیدا می‌کرد

حالا با طلاق دید خودت اگر میدونی اینکارو کن

آخی شیرینم چقدر اذیته کوچولوم .

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

ای خدا چقدرم خوردنش،احتمالا ککه شبیه کک گزیدگیه،ککا گفتن جون جون خونه تازه و خوشمزه😁

نگران نباش کمی دستتو خیس کن بکش روش شاید خارش داشته باشه طفلی

دنیا همه هیچو اهل دنیا همه هیچ .....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
آخیییییییی جای نیش هستش سوراخش مشخصه باشامپوبچه بشور بعدخونت روسم پاشی کن بچه روببربیرون روی ب ...

افتر بیت باریج میزنم اما واقعا میخواره و بیشتر شدن

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
چیکارش کنم؟

تا اونجایی که روی بدن خودم اطلاع دارم کک وقتی نیشم میزنه لامصب تا یه هفته میخاره تا زخمش نکنم خوب نمیشه

احتمالا الانم تو لباس یا رختخوابشه اگه باز نیشش زد باید با لباس ببریش زیر اب همونجا لباس رو دربیار بزار تشت اب

رو دونه ها پماد ضد خارش بزن شاید تاثیر داشته باشه

منم صبحی پهلوم رو سه بار زده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
دختر من حساسیت میریزه دونه ها یا زیرپوستیه یا خیلی ریز این جای گزشه 

مرسی عزیزم

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
خدا شفات بده این که نیش پشه هست خدا رو شکر ربطی به حساسیت و بیماری نداره

آخه چیکارش کنم بره دیگه نیشپش نزنه از دیشپب داره تمام بدنشپ میزنه