2777
2789
چطوری خونده بودی؟ 

اول خط کتاب خیلی روش مانور دادم بعد تمرینای اخر فصل و سوالات کتاب در اخر امتحانای نهایی سالای قبلو به صورت ازمونی میزدم و تصحیح میکردم اگه تو اونا غلطی داشتم دوباره اون مبحثو میخوندم و وقتی رفتم سر امتحان تموم امتحانای نهایی سالای قبلو از بر بودم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم عزیزم

♥️🤩راستی چی‌میخونید الان

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎خواهرم نمیفهممت چرا نمیتونی انتقاد پذیر باشی/:
من سال قبل دامپزشکی قبول شدم ولی دوباره نشستم برا کنکور.. امسال خودمم ۴ تا ترمیم دارم ولی خوشحالم شی ...

🤩موفق باشی 

اره شیمی دوازدهم سنگینه 

من خودم تابستون تا آبان قشنگ خوندم از آبان شل کردم تا عید از عید تا کنکور اردیبهشت خوندم باز تا چند روز پیش شل کردم🥺به طوری که الان دو ساعت پشت کتاب می‌شینم یا یک ساعت باید باند شم یک چرخی دور خونه بزنم مثل قبل نیستم که روزانه نه ساعت می‌خوندم

بخاطر اینکه معتاد سریال شدم🥺اصلا حوصله پشت موندم ندارم نمی‌دونم چه کنم

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎خواهرم نمیفهممت چرا نمیتونی انتقاد پذیر باشی/:
🤩موفق باشی  اره شیمی دوازدهم سنگینه  من خودم تابستون تا آبان قشنگ خوندم از آبان شل کردم ...

عزیزم اگه وقت داری تاپیک..حدود ۴۰ روز دیگه.. من رو بخون شاید امیدت به درس خوندن بیشتر شه..گاهی وقتا ما ادما خسته میشیم و مانع هایی سرراهمونه ولی بایدقبول کنیم بخاطر خودمون هم که شده ادامه بدیم..اگه دوست داشتی میتونم این ۴۰ روز رو باهم بخونیم و گزارش بدیم شایدحالمون بهتر شه

عزیزم اگه وقت داری تاپیک..حدود ۴۰ روز دیگه.. من رو بخون شاید امیدت به درس خوندن بیشتر شه..گاهی وقتا ...

چشم میخونم 

تازه من که از خدامه