2777
2789
فصل یک و دو رو که خوندم هم طول سال تست هم براش زدم عیدو اردیبهشت هم یک و دو رو خوندم سه رو امروز جمع ...

اگه خوندی از اول سال و براشون مسایل حل کردی اصلا نگران نباش فصل ۴ بیشتر حفظیات میدن سعی همچیش تو ذهنت نقش ببنده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه خوندی از اول سال و براشون مسایل حل کردی اصلا نگران نباش فصل ۴ بیشتر حفظیات میدن سعی همچیش تو ذهن ...

وای مرسییی خداروشکر 

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎خواهرم نمیفهممت چرا نمیتونی انتقاد پذیر باشی/:

راستی فککنم شما بودی گفتید سوال دارید سوالتونم نپرسید گفتید کار دارم میام

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎خواهرم نمیفهممت چرا نمیتونی انتقاد پذیر باشی/:
لطفاً بگو چی خوندی من کتابو خوندم فرمول بیست از قسمت‌هایی که میخواستم نکات بیشتری بدونم یا نفهمیدم خ ...

برای نهایی حتی یک کتاب اضافی هم به جز کتاب درسی نخوندم به نظرم فقط وققتو بذار رو کتاب و سوالای کتاب و سوالای اخر فصل شدیدا مهمن بعد هر بار که دوره میکردم شیمیو برمیداشتم یک امتحان نهایی از سالای قبل میزدم تصحیح میکردم بعد اشتباهاتمو درمیاوردم همون تیکه رو از کتاب میخوندم لطفا خودتو درگیر کتاب کار نکن نهایی همش کتابه 

برای نهایی حتی یک کتاب اضافی هم به جز کتاب درسی نخوندم به نظرم فقط وققتو بذار رو کتاب و سوالای کتاب ...

آخه یک نکاتی میگه مثلا در مورد طول آنتالپی و... برا فصل سه خوب من یکم کنکورمو کم کاری کردم مرور نکردم یادم رفته برا همین چون گفتم سه نمره ترکیبی میاد خونذم

اخ اره حل شد دیگ اون موضوع ممنون🧡

قربانت

راستی برای فصل چهار نیاز هست ویدیو ببینم یا خودم بخونم کافیه؟

آخه یک نکاتی میگه مثلا در مورد طول آنتالپی و... برا فصل سه خوب من یکم کنکورمو کم کاری کردم مرور نکرد ...

کاش یک کلاس نهایی نگاه میکردی برای اون مبحثا چون کتاب کارا خیلی پیچیده میکنن بعضی وقتا ادم بیشتر گیج میشه...راستی امتحان شیمی چندمه؟

کاش یک کلاس نهایی نگاه میکردی برای اون مبحثا چون کتاب کارا خیلی پیچیده میکنن بعضی وقتا ادم بیشتر گیج ...

سه شنبه همین هفته یعنی فردا

ویدیو چیزی سراغ نداری ژمانشم کمتر باشه 

قربانت راستی برای فصل چهار نیاز هست ویدیو ببینم یا خودم بخونم کافیه؟

اگه کم کاری برای فصل ۴ اره ویدیو ببین چون یه سری نکات داره که شاید خودت نتونی دربیاری ولی استاد بهت میگه..و اینکه زیاد استرس به خودت راه نده الکی بزرگش کردن خیلی راحت میشه ۲۰ گرفت

اگه کم کاری برای فصل ۴ اره ویدیو ببین چون یه سری نکات داره که شاید خودت نتونی دربیاری ولی استاد بهت ...

باشه ♥️ کاش همانطور باشه واقعا🥺🥺💔

من خودم کلاسای استاد مومن زاده رو نگاه میکردم خیلی خوب تدریس میکنه مخصوصا برای نهایی

آها خیلی ممنون ببخشید خیلی سوال هم پرسیدم😅😅🤩♥️

2810