2777
2789
عنوان

كيا ماه هفت و هشت باردارين؟؟)

182 بازدید | 26 پست

دو سه روزه ميخام ريز ريز تميز كرياي خونمو بكنم مثلا يخچالو تميز كنم كشو ادويه ها وووو نميدونم چرا سهل انگاري ميكنم 

شماها چقد برا زايمانتون اماده اييد 

من حتي يه لباس و دامنم نخريدم 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصلا اماده نيستم 

يه سري ميگم قبل زايمان گوسفند بكشم خودم سر فرصتو ترتميز بزارم از طرفي ميگم بعد دنيا اومد بچه 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

من زایمانمم کردم الان سه ماهه. ولی الان خیلییی مراقب خودت باش اصلا خودتو خسته نکن. اینهمه سال خسته کردیم خودمونو چیشد؟؟خونه بالاخره تمیز میشه اما سلامتی برنمیگرده

.الان مخصوصا کاری نکن ممکنه خدایی نکرده کیسه ابی چیزی پاره بشه لکه بینی و اینا در اثر کارکردن ببینی.که خوشایند نیست.

من تازه رفتن هشت ماه ،برابچه چی گرفتی؟

من بارداري دومم حقيقتا خيلي از لباساي بچم نو نو بود 

اغوشي كرير ساحلي وووو نو 

ميمونه يه پستونك و يه قوطي شير خشك 

پوشكم رفتم صفر خريدم بايد ببرم عوض كنم

میخوام یک هفته به زایمان کارگر بگیرم خونه رو تمیز کنه. لباسای بچه رو خریدم مونده ساک و تخت کنار مادر ...

منم يك روز ميگيرم اما من براي يخچالو كمد لباسو اينارو خوشم نمياد كسي دست بزنه 

من بارداري دومم حقيقتا خيلي از لباساي بچم نو نو بود  اغوشي كرير ساحلي وووو نو  ميمونه يه ...

منم بچه دوممه ینی اصلا هیچی نخریدی؟بچه هات دخترن؟

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر یک سالگی آیهانم❤️🤩
سوتین نیم تن راحت و شرت یکبار مصرف بگیر  اگرهم شیر خودتو میدی پد شیردهی بخر حتما که لباسات همی ...

پدو دارم ولي شير نميدم 

از لباس زيرو اينا هيچي به هيجي نخريدم 

منم بچه دوممه ینی اصلا هیچی نخریدی؟بچه هات دخترن؟

نه جفت پسر 

يه پنج تيكه خريدم 

نه اخه خيلي هاي پسرم واقعا دست نخورده بود 

منم نخريدم 

شستم اتو زدم گزاشتم تو كمد 

من سيسمونيم زياد بود خيليي از نصف نصفشم استفاده نكردم 

من زایمانمم کردم الان سه ماهه. ولی الان خیلییی مراقب خودت باش اصلا خودتو خسته نکن. اینهمه سال خسته ک ...

ميخام ريز ريز بكم 

مباركت باشه زايمانت چي بود 

من بعد زايمان احتمال زياد دست تنها باشم

2810