2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم بگو که من کی باردار میشم 

امسال حس کردم 

لحظه ای آرامش رو بامن تجربه کن🦋▫️کمک به حال خوب شما ،باعث افتخار من هست🌝ساحرشب هستم انرژی بخش درمانگر روح، خواهان عدالت و آرامش 🪔حس6 فقط یک سوال آخرین تاپیکم، جایی تگ نکنید پاسخ نمیدم▫️درخواست دوستی رد میشه ،قضاوت های بی‌جا بخشیده نمیشه ، احترام از خط قرمز من هست پس درست صحبت کنید❗ مشاور تخصصی پوست،مو و زیبایی، و نماینده فروش محصولات آرایشی و بهداشتی زیرنظر بزرگترین شرکت برتر درایران🍀💚کمکی از من ساختست درخدمتم. •° 
میشه در مورد منم بگی چی حس میکنی؟ پزشک موفقی میشم؟ آیندم این قدر خوب میشه که کسایی که اذیتم کردن به ...

یه غم قدیمی یا یه انرژی منفی ای دورته میگه از خودت دورش کنی انتظار داری انتهاش موفقیت هست آیندت برام روشن بود برخلاف الان که کلی اذیت شدی ، بله نگران نباش فقط بچسب به درس ، موفق باشی 

ازدواج هم نمیدونم کسی مدنظر داری یا نه اما بنظز یک نفر هست برات ممکنه آینده نزدیک آشنایی داشته باشین شغلشو نمیتونم ببیم فقط میتونم بگم کمی احساساتی و کم طاقته

لحظه ای آرامش رو بامن تجربه کن🦋▫️کمک به حال خوب شما ،باعث افتخار من هست🌝ساحرشب هستم انرژی بخش درمانگر روح، خواهان عدالت و آرامش 🪔حس6 فقط یک سوال آخرین تاپیکم، جایی تگ نکنید پاسخ نمیدم▫️درخواست دوستی رد میشه ،قضاوت های بی‌جا بخشیده نمیشه ، احترام از خط قرمز من هست پس درست صحبت کنید❗ مشاور تخصصی پوست،مو و زیبایی، و نماینده فروش محصولات آرایشی و بهداشتی زیرنظر بزرگترین شرکت برتر درایران🍀💚کمکی از من ساختست درخدمتم. •° 
عزیزم در مورد این ماه من یکم بگو تروخدا درمان میشم؟

مشکل خاصی دارین؟ بیشتر میبینم خیلی انتظار کشیدی واسش و نگرانز زیادی داری ، این ماه درگیرش که هستی حس کردم اما خیلی زود بهتر میشه حالت  بهم میگه چن ماهی انتظارهس ، با صبر حل میشه

مشکل خاصی دارین؟ بیشتر میبینم خیلی انتظار کشیدی واسش و نگرانز زیادی داری ، این ماه درگیرش که هستی حس ...

عذر میخام اما متوجه نشدم میشه دوباره بگید بله من درگیر عفونت شدید و زخم و ریزش وجشتناک مو هستم

لایک نکنید
مشکل خاصی دارین؟ بیشتر میبینم خیلی انتظار کشیدی واسش و نگرانز زیادی داری ، این ماه درگیرش که هستی حس ...

خانوم میدونم همه همیم درخواست رو دارن اما منم مشکل شمارو دارم شبا اذیتم میکنن میش باهم حرف بزنیم کلافم

لایک نکنید
عذر میخام اما متوجه نشدم میشه دوباره بگید بله من درگیر عفونت شدید و زخم و ریزش وجشتناک مو هستم

منظورم این هس که بیشتر از یک ماهی ممکنه طول بکشه این ماه کمی اذیت میشی اما کم کم درمان میشی ، روند درمان رو ادامه بده حل میشه

فدات بنطرت الان باردارم؟ نزدیک موعدمه.علائم خاص دارم. اگ ن کی باردار میشم؟ کدوم ماه؟

این ماه احتمالش زیاده 

شمارو یادمه مشکل تنبلی داشتین یا رحمی ، درمان شد؟

2810