سلام ممنونم زنده باشید تاالانشم فکرمیکنم غیر مستقیم اشاره کرده باشه یچیزایی ، از روی عملش رسمیش تا ...
گلم یه سوالم داشتم میشه در مورد ایندت کاری همسرم و خودم بگی
یدونه هم جراحی سرپایی دارم کی انجام میشه بنظرت
مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریمخب ماشین رو خریدیم موند خونه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
لحظه ای آرامش رو بامن تجربه کن🦋▫️کمک به حال خوب شما ،باعث افتخار من هست🌝ساحرشب هستم انرژی بخش درمانگر روح، خواهان عدالت و آرامش 🪔حس6 فقط یک سوال آخرین تاپیکم، جایی تگ نکنید پاسخ نمیدم▫️درخواست دوستی رد میشه ،قضاوت های بیجا بخشیده نمیشه ، احترام از خط قرمز من هست پس درست صحبت کنید❗ مشاور تخصصی پوست،مو و زیبایی، و نماینده فروش محصولات آرایشی و بهداشتی زیرنظر بزرگترین شرکت برتر درایران🍀💚کمکی از من ساختست درخدمتم. •°
میشه لطفا اینم بگی کی بچه دوم میارم و جنسیتش چیه واینکه بچه اولم ایا مشکلی داره که اینقد اذیت کنه
جنسیت پسره
با پزشک مطرح کنید ، مشکلی هس رفع میشه ،فکرنمیکنم مشکل خاصی باشه
جدیدا زیاد ازحسم استفاده میکنم بهم فشار میاد ..اجنه دورمن اذیتم میکنن عذرمیخوام نمیتونم دقیق بگم بهتون
ریپ نزنین لطفا نمیتونم فعلا پاسخ درستی بدم
لحظه ای آرامش رو بامن تجربه کن🦋▫️کمک به حال خوب شما ،باعث افتخار من هست🌝ساحرشب هستم انرژی بخش درمانگر روح، خواهان عدالت و آرامش 🪔حس6 فقط یک سوال آخرین تاپیکم، جایی تگ نکنید پاسخ نمیدم▫️درخواست دوستی رد میشه ،قضاوت های بیجا بخشیده نمیشه ، احترام از خط قرمز من هست پس درست صحبت کنید❗ مشاور تخصصی پوست،مو و زیبایی، و نماینده فروش محصولات آرایشی و بهداشتی زیرنظر بزرگترین شرکت برتر درایران🍀💚کمکی از من ساختست درخدمتم. •°
جنسیت پسره با پزشک مطرح کنید ، مشکلی هس رفع میشه ،فکرنمیکنم مشکل خاصی باشه جدیدا زیاد ازح ...
ممنونم گلم ببخش اذیتت کردم ❤️
مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریمخب ماشین رو خریدیم موند خونه
این ماه احتمالش زیاده شمارو یادمه مشکل تنبلی داشتین یا رحمی ، درمان شد؟
عزیزم من یادم نیس باهاتون صحبت کردم یا نه. فدات شم این من و شوهرم سالمیم مهر باردار شدم و ابان بخاطر هماتوم سقط شد. از اسفند دوباره اقدام کردم. ازمایشات بعد از سقط رفتم با شوهرم جفت سالم بودیم. فقط بعد از سقط عفونت و زخم رحم گرفتم ک درمان شدم.بنطرت امکان داره الان بتشم نزدیک پریوم هستم.
این ماه احتمالش زیاده شمارو یادمه مشکل تنبلی داشتین یا رحمی ، درمان شد؟
عزیزم من یادم نیس باهاتون صحبت کردم یا نه. فدات شم این من و شوهرم سالمیم مهر باردار شدم و ابان بخاطر هماتوم سقط شد. از اسفند دوباره اقدام کردم. ازمایشات بعد از سقط رفتم با شوهرم جفت سالم بودیم. فقط بعد از سقط عفونت و زخم رحم گرفتم ک درمان شدم.بنطرت امکان داره الان بتشم نزدیک پریوم هستم.