2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بدون اجازه دندون بچم و کشیده

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 52 پست
من دیگه واقعا میترسم بچم و بهش بسپارم ب این فکر میکنم ک بچم وقتی میخواست بره زیر دست دکتر ترسیده بو ...

حالا گذشته دیگه 

ولی همیشه تو هر شرایطی حتی تو عصبانیت خوبه که بتونیم خودمونو کنترل کنیم عصبی نشیم 🙂

دلت که گرفت دیگر منت زمین را نکش ...راه اسمان باز است ، پر بکش ... ، او همیشه اغوشش باز است ، نگفته تورا میخواند ... اگر هیچ کس نیست ؛ خدا که هست ...  
یعنی فردا دکتر بش بگه لوزه هاش عفونت گرده باز بدون اطلاعمون بچه رو میخوابونه لوزه هاش و دربیاره؟

چقدر همه چیز زود اتفاق افتاده 

بیرون رفتن 

دندون درد 

دندانپزشکی

تشخیص و کشیدن 

اینقدر سریع نوبت میدم دکتراتون؟

شما هم تو این مدت ی زنگ بهشون نزدی ببینی چه خبر؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا نمیتونم کنار بیام!!!

من خیلی بچه‌م رو به مادربزرگاش می‌سپارم 

هر دوشون هم می‌دونن که خط قرمزام چیه!!

دستشون درد نکنه که از بچه نگهداری می‌کنن و کمک حال ما هستن، ولی یه سری از مسایل مستقیما به والدین بچه مربوطه!!!!

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
یعنی فردا دکتر بش بگه لوزه هاش عفونت گرده باز بدون اطلاعمون بچه رو میخوابونه لوزه هاش و دربیاره؟

نمیدونم

دیدگاه هامون فرق داره

من نمیتونم درکت کنم چون خیلی حساسی

مادرشوهرت لطف کرده بچه ت و نگه داشته و برده بیرون، کشیدن دندون شیری هم به تشخیص پزشک اصلا چیز مهمی نیست که اینقدر گرد و خاک کردی

ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم 

چجور دندونی که عفونت داشته رو کشیده عفونت داخل خون پخش میشه 

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
چه سریع و راحت میگی قطع رابطه 🤔

چون حقشونه و چیز پیش پا افتاده ای نیست!

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
چون حقشونه و چیز پیش پا افتاده ای نیست!

هوم ولی اینقدر راحت نگو 

دلت که گرفت دیگر منت زمین را نکش ...راه اسمان باز است ، پر بکش ... ، او همیشه اغوشش باز است ، نگفته تورا میخواند ... اگر هیچ کس نیست ؛ خدا که هست ...  

به نظر من حق داری ناراحت بشی حداقل قبل این همه کار باید یه تماس باشما می‌گرفتن نظرتون رو می‌پرسیدم اما خب با دعوا کار پیش نمیره با آرامش ازشون تشکر کن وبخواه دیگه این کارا رو بدون هماهنگی شما انجام ندن

من دیگه واقعا میترسم بچم و بهش بسپارم ب این فکر میکنم ک بچم وقتی میخواست بره زیر دست دکتر ترسیده بو ...

رفتارت فکر نشده و زیادی بوده قابل درکه ها ولی فکر نشده بود

همین که تا بچه گفته دندونش درد میکنه احساس مسیولیت کرد و بچه رو برده دکتر یعنی ادم مسیولیت پذیریه و مراقب بچت بوده

به نظرم برو فصارو اروم کن و بگو ببخشید که خیلی رفتار متشنجی داشتم هر مادری رو بچش حساسه  بعد در کمال ارامش توضیح بده و بگو که ممنون که پیگیری کردین و مراقبش بودین ولی لطفا از این به بعد هررر اتفاقی هر چقدر هم کوچیک افتاد سریع یه تماس باهام بگیرین و اجازه بدین خودم تصمیم بگیرم یه چیزی مثل دندون پزشکی که بچم ممکنه بترسه ترجیح میدم خودم پیشش باشم از دیشب از فکر اینکه بچم تو اون موقعیت بوده و من پیشش نبودم عصبی و ناراحتم

یه مادری باید خییلی با وسواس و فکر شده رفتار کنی چون از تک تک رفتارا و تصمیماتت بچت الگو برداری میکنه و شخصیتشو بر همون اساس شکل میده

براتون بهترینارو ارزو میکنم🤍

کد تخفیف برنامه رژیم غذایی زیره : NE3842    ⚠️زدن اعمال یادتون نره⚠️

این دیگه حرف الکیه 

ناراحت نشی ولی تو مادر که الان حرص میخوری از دندون درد بچه بی اطلاع بودی از عفونت دندون بی اطلاع بودی  

بعد الان داری شلوغش میکنی عوض تشکر که به بچه رسیدگی کردن 

بچه با مادربزرگش بوده راحت بوده دلداری هم اگه نیاز داشته مادربزرگش که به فکر درد دندون و عفونتش بوده داده بهش 

تازه داری فکر میکنی بازم بچه بدی دستش؟😐

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

سلام

من نمیدونم مادر شوهر های شما یا مادراتون با نوه های پسرا شون  چطوری هستن و چه رفتاری دارند که اینقدر حساسید و در در مقابل هر کارشون جبهه میگیرید

انسان ممکن الخطاست؛ اما،جایز الخطانیست!. و بگو که بارالها مرا (همیشه به هر جا روم ) به قدم صدق داخل و به قدم صدق خارج گردان و به من از جانب خود حجت روشنی که دائم یار و مددکار باشد عطا فرما.. سوره مبارکه اسرا آیه 80 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله ... الان ASfaa هستم.خداجونم شکرت
این دیگه حرف الکیه  ناراحت نشی ولی تو مادر که الان حرص میخوری از دندون درد بچه بی اطلاع بودی ا ...

من از دندون دردش بی اطلاع نبودم دو ماه پیش دکتر دندونش و پر کرد

خودم بردمش