2777
2789

وای اسی تو خریدی کردی چیز یمن دومی می خوام بیارم نمیدونم از الان بخرم یا وسیله یا لباس هنگم چلی ببین چیز اصافه نخر تاب برقی گهواره حتما بگیریا کلی کمکخ برات

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای اسی تو خریدی کردی چیز یمن دومی می خوام بیارم نمیدونم از الان بخرم یا وسیله یا لباس هنگم چلی ببین ...

نه من هنوز هیچی نخریدم یعنی دیشب فهمیدم که باردارم کل فکرای دنیا ریخته سرم

نه من هنوز هیچی نخریدم یعنی دیشب فهمیدم که باردارم کل فکرای دنیا ریخته سرم

هر ماه یه چیزی بخر  سعی کن درشت بخری گیر لباس نباش چون بدنیا بیاد پول میدن لباس می تونی بخری سایرسم میخزی فلاکس سه تا لازمه چون زود خراب میشه بزرگ ،گهواره یا تاب برقی بگیر تخت نوزاد نوجوان نکیر نوزاد بگیر بعدا یک نفر میخری چندتا اکسسوری چوبی چوب لباسی زیاد می خوای  وان یه دونه ارزون بخر بنداز حمومت نشون نده،کریر نگیر کالسکه که کریر کات میشه بگیر ساک مادر کوله پشتی بگیر دستی بدرد نمیخوره چون بچه بقل میکنی،پتو زیاد می مواد از بس شیر بالا مثارن تا دوسالکی. همش مریضن و عفونت دارن بالا میارن هی پتو کثیف میشه زود خشک نمیشه ادم گیر میکنه،روروئک بگیر،سرسره و تاب اتاق شلوغ کن اینجوری ،ببثن گهواره دو خورده ای هست تو دیج ی کالا اهنیه عالیه،چپه نمیشه،محکمه،بالش زیاد درست کن تشک تنتی رفلاکس بخر بالش که می خوای شیر بدی بخر دستت درد میگیره نخری،تاب برقی از دیوار برو حضوری بگیر بعضیا نو الکل بزن تمیزش کن کالسکه روما پلاس بگیر الکی هزینه نکن،سبک بگیر فشار نیار،ماشبن چهار چرخ قرای هول دادنه اینا تا یکی دوشال کمکت می‌کنه راحت بخوابونی ارومش کنی سونو شوهرت دول داد صد تومن دویست تومن قایم کن بخر کاپشن ماه دیگه حساب کن کی دنیا میاد براش اون سایری بخری سرهمی باشه کش پاش گشاد باشه پاهاش کیپ نباشه ها

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

من سه دست تشک و لحاف و قنداق گرفتم پتو جداگانه هم ۲ تا گرفتم شیشه شیر و پستونک ظروف غذا خوری آرکوپال و استیل عروسکی و بامبو گرفتم حالا ملامین و سلیکونی هم میخوام بگیرم بطری آب و لیوان آب میوه خوری گرفتم گهواره برقی گرفتم اکسسوری چوبی گرفتم ساک نوزاد مامی بگ گرفتم یه مدل هم کوله پشتی گرفتم که تخت میشه تشک پشه بند دار گرفتم و فعلا چند دست لباس سایزهای مختلف و کاپشن سرهمی گرفتم  بعد که جنسیت معلوم بشه بازم میگیرم مخصوصا ازین ۲۰ تیکه های مسافرتی مینی واش خریدم و آلبوم کودکی و عطر نوزادی و جغجه و پوپت حمام و دستمال خشک کن و ست پیشبند و زیرانداز تعویض و استخر توپ و آب و توپ رنگی و یک سری هم ست خرسی گرفتم مبل و راکر و تشک گارددار هست و آباژور و لوستر و ساعت حالا تیکه های بزرگتر رو باید بگیرم مثل ماشین شارژی و سرویس کالسکه و شیردوش برقی و دستگاه استریل و گرم کننده شیر و در آخر هم سرویس چوبش و سرویس روتختی

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40