2777
2789
عنوان

توی خواستگاری چیا بگم؟ چه سوالایی بپرسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 31 پست

این سوالات برای هر کس فرق می کنه...ببین شما خودت در زندگی چه چیزهایی برات اولویت داره و خیلی برات مهم هست شریک زندگیت هم دیدگاه مشابه ای در مورد اون موضوعات داشته باشه.

به نظرم صحبت در مورد مهریه و حق و حقوق برای جلسه اول نیست. خودتون بعد از یکی دو جلسه صحبت، کم و بیش متوجه میشین ایشون فرد سنتی هستند یا خیر و بعد دیدگاهتون را نسبت به مهریه، حقوقی که براتون مهم هست و مسایل اقتصادی بعد از ازدواج مطرح کنید.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا؟ 

چون حق تنصیف زودتر از مهریه سریع بهش رسیدگی میشه بهت میدن بعد هم حق طلاق با تو هس زود طلاق میگیری و میری هر مردی باشه میترسه 

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️

ببین این چیزایی ک گفتی جلسه اول بگی دخترخالم اینکار و کرد و خواستگاره رو پروند پسره بعد از بیرون اومدن بهمون گفت اینک الان جلسه اول بود و برام خط و نشون کشید و ازین چیزا حرف زد بعدا تو زندگی چیکارا میکنه دگ هم نرفت خواستگاری حتی زنگشم نزدن کنسل شد چ پسری بود همه چی تموم از همه نظر الان پشیمون و بی شوهره

سلام

بعضی از شما خانوما چقدر ساده هستید. برای یک مرد هوس باز ایده ال ترین چیز همینه که بگی مهریه نمیخوام. حق طلاق و هر چی بخواید بهتون میده. یکی دوسال بعدم میره با یکی دیگه خداحافظ. بدون هیچ دردسری میاد با یکی ازدواج میکنه هر وقتم بخواد میره. یعنی با این حرفتون فقط مثل آهن ربا مردای هوس باز را به سمت خودتون میکشید. خدا بهتون رحم کنه.

چون حق تنصیف زودتر از مهریه سریع بهش رسیدگی میشه بهت میدن بعد هم حق طلاق با تو هس زود طلاق میگیری و ...

حق طلاق ۱۰۰ درصدی با زن نمیشه

۵۰. ۵۰ میشه

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

سوالی بپرس که زودتر جوابشو نداده باشی

مثلا من مرد عصبانی خوشم نمیاد شما عصبانی میشی

بگو مثلا چی عصبانیت می کنه کیا چه وقتایی یجوری که جواب بده

چه حرف مادرت اذیتت میکنه از چیا بدت میاد اینطوری

یا مثلا برا وابستگی هم همینطور

بگو بنظرت چقدر خوبه باخانوادهامون در ارتباط باشیم بعدا

اینجا برای از تو سرودن هوا کم است...
مشاوره میگفت چرا ازدواج باید با حرف طلاق شروع بشه چی شده بنطرتون؟

همین حرفا باعث میشه یه سریا مجبور بشن توی یه زندگی بمونن که براشون از جهنم بدتره

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
همین حرفا باعث میشه یه سریا مجبور بشن توی یه زندگی بمونن که براشون از جهنم بدتره

نه طلاقم راه حل تلخه

ولی زندگی که بخاد بپاشه باحق یابدون حق میپاشه

اول زندگی منظورمه قانونها خیلیاش نوشته میشن 

ولی اجرا ن

مثل حرف

اینجا برای از تو سرودن هوا کم است...