2777
2789
عنوان

تو خواب پتو رو پسرم کشیده شده بود

583 بازدید | 30 پست

داشت گریه میکرد من پیش دخترم تو حال میخابیم چون دخترم اگر بیدار شده ببینه من نیستم خیلی گریه می‌کنه و دیگه بزور میخابه دیدم نینی داره گریه می‌کنه پریدم شیر درست کنم صدا گریش شدیدتر شد تا شیر رو زیر آب گرم کردم دیدم داره زیر پتو دست و پا میزنه وپتو رو صورتش افتاده   خفگی بهش دست نداده باشه نکنه اکسیژن بهش نرسیده باشه و خدای نکرده عواقبش .... ناراحتم 

دختر عزیزم زود خوب شو دل مامان طاقت نداره   میشه برای خوب شدن دخترم و سلامتی نینیم صلوات بفرستین 

قبلاً هم موقع شیر خوردن پیش خانم همسایمون سر شیشه شیر رو چسبونده بود رو دوتا سوراخ بینیش 

دختر عزیزم زود خوب شو دل مامان طاقت نداره   میشه برای خوب شدن دخترم و سلامتی نینیم صلوات بفرستین 

نه ولی چه کارا میکنید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نی نی رو ببر پیش خودت

تو‌حال سرده خیلیییی اسپلیت اونجاست اون تو اتاق رو تخته دخترم منو کشته اعصاب ندارم 

چرا 

بچه رو تنها میزاری

اون نیاز ب مراقبت ۲۴ساعته داره شیر برکرده باید باشی یا مگس رو‌صورتش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اتفاق خاصی نمیفته نگرا نباش ولی بچه تو تنها نزار زیر یه سال رو تنها نمیزارن بخوابه عزیزم

شوهر ... شدم هم در اتاقش قفله و خوابه متنفرم ازش که بار دوتا عشقام فقط گردن خودمه 

بچه رو تنها میزاری اون نیاز ب مراقبت ۲۴ساعته داره شیر برکرده باید باشی یا مگس رو‌صورتش

اخه تو اتاق باشم هم اون تو تختش هست من باید پایین پاش بخوابم بازم اشراف ندارم بش 

اگه حالش خوبه الان نگران نباش. چرا وسط هر دو بچه هات نمیخابی ؟

دخترم از وقتی بچه دنیا اومده میگه الا بلا باید تو حال بخوابم 

تو‌حال سرده خیلیییی اسپلیت اونجاست اون تو اتاق رو تخته دخترم منو کشته اعصاب ندارم 

ب صدای هم عادت میکنن ببر و سه تایی بخوابید