2777
2789
عنوان

ت رو خدا ی دقیقه بیاین تا نمردم

137 بازدید | 10 پست

من الان شروع امتحانامه اصلا دکتر نمیتونم برم ۱۴ سالمه و مامان این موضوع رو میگه عفونته و اصلا هیچ اهمیتی نمیده و دکتر نمیبرم

میخوام از شما نظر بپرسم و بشدتتتتتت شرمندم از این سوالم ت رو خدا ببخشید روم ب دیوار ولی واقعا باید بپرسم خییل استرس دادم بازم ببخشیو

روی سمت راست کلیتوریسم ی توده عفونت شیری رنگه ک انگار زیر پوستیه حالت جوشه هر دفعه حمام رفتم ژل زدم‌هر کار میکنم نمیره من خیلی عفونت میگیره بدنم مثلا ی سری درد داشتم ژل زدم عفونت خارج شد از کلیتوریسم ولی این سری نمیره میخواستم ببینم ک این ممکنه سرطان فرج باشه؟

ببخشید بازم ت رو خدا تایپک رو نترکونید از اینکه دکتر برو این سواله و خجالت بکش خودم میدونم ولی خواهش میکنم درک کنید و اگر چیز یمیدونید جواب بدی ب مسخرگی هم تگیرید گزارشم ندید چون واقعا الان نیاز ب جواباتون دارم و هر جواب میتونه ب من بیتشر استسر بده یا ارومم کمه

آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرطان علائم دیگه ایی داره شاید همون عفونته مثل کیست یا جوش دیده میشه

کیست چی هست ینی کیسته؟

الان چن درصد ممکنه سرطان باشه

به این چیزا فکر نکن عزیزم اخه تو چرا باید سرطان بگیری

نمیدونم اخه همش کلیتوریسم عفونت میکنه و شدیدا درد میکنه همش دورش سفیدی و عفونته همین نگرانم میکنه مخصوصا مواقعی ک اینجوری جوش چرکی میزنه و دورش خط خطه انگار ریهش داره داخل پوست خیلی نگرانم

نمیدونم اخه همش کلیتوریسم عفونت میکنه و شدیدا درد میکنه همش دورش سفیدی و عفونته همین نگرانم میکنه مخ ...

خب برو دکتر ببینه چرا اذیت می کنی خودتو ، خجالتم نداره ، دیگه از فکر و خیال در میای

خب برو دکتر ببینه چرا اذیت می کنی خودتو ، خجالتم نداره ، دیگه از فکر و خیال در میای

میترسم بگه ی چیز مهم مثل سرطانه بعد استرسم بیشار ش مثلابرایافتادگی روده رفوم گف با عمل خوبمیشه انقدر ترسیدم دیگهنرفتم الان همونجوری موندل بزرگ شدم شاید عملش کنم

میترسم بگه ی چیز مهم مثل سرطانه بعد استرسم بیشار ش مثلابرایافتادگی روده رفوم گف با عمل خوبمیشه انقدر ...

عزیزم❤️

خدا بزرگه مثبت بین باش این همه نگرانی و سن و سال تو عجیبه، برو زندگی کن نه فکر و خیال

عزیزم❤️ خدا بزرگه مثبت بین باش این همه نگرانی و سن و سال تو عجیبه، برو زندگی کن نه فکر و خیال

باشه ممنونم ازتون پس چیز ینیست؟

تایپک اخرمم یه سر بزنن