2777
2789
عنوان

خیانت

117 بازدید | 15 پست

جدیدا همش خوابام درباره خیانته

خودم یعنی دارم خیانت میکنم

حتی یه وقتهایی میبینم شوهرم‌هست ولی یکی داره باهام‌لاس میزنه منم خوشم‌میاد انقدر خوش میگذره تو خواب بهم‌ بیدار میشم‌میگم این چی بود

استرس دارم‌تو بیداری

در واقع جواب سلام‌مردای فامیلم‌به زور میدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شمام با شوهرت اختلاف داری؟شوهر من بداخلاقه منو زیاد زیر سوال میبره

اره خیلی چون از هم دور شدیم حسی بهم نداریم فقط بیشتر بخاطر بچهاباهم حرفی بزنیم اونم کم دیگه دوتایم میره سرکار تادعوا نکنیم میگ اینطور بهتره 

اره خیلی چون از هم دور شدیم حسی بهم نداریم فقط بیشتر بخاطر بچهاباهم حرفی بزنیم اونم کم دیگه دوتایم م ...

چرا انقدر مثل ما😭من تو واقعیت از هیچ‌مرد دیگه ای خوشم‌نمیاد از اول شوهرم‌چشممو گرفت که عاشقش شدم کل این سالها همه چی رو تحمل کردم

ولی ماهم شوهرگ‌میگه اصافه کار میرم که کمتر دعوا کنیم🥲

@ازسارابپرس    

سلام

یک مدت نبودم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.