2777
2789

سلام خانمهای عزیز. من چند وقتی هست ک یک غمی چند وقت یکبار میاد سراغم و با کمی فکر کردن و صبوری فراموشش میکنم. امروز نشستم دقیق شدم و دیدم این غم و اندوهی ک گاهی گریبان گیرم میشه ، دلیل اصلیش پسرم هست. من یک پسر سه سال و هشت ماهه دارم. میتونم بگم در بیشتر موارد به شکل خیلی نرمال در حال رشد هست. اما رفتارهایی داشته که منو می ترسانده، از طرف دیگ مادری نگران تر از خودم دارم، ک گاهی با حرفهایش بیشتر ذهنمو درگیر میکنه، میبینم اول صبح به خاطر دیدن یک حرکت از پسرم نشستم و دارم گریه میکنم. مادرم بی اندازه آگاه و با شعوره، اما به دلیل اهمیت زیادی که به پسرم میده گاهی گزینه ی خوبی برای درد و دل نیست...می دونم باید برم پیش مشاور و در این باره صحبت کنم.🙂 اما امروز تصمیم گرفتم اینجا با خانم هایی که مثل من به نوعی تنهان، و درگیر مسائل فرزندان شون هستن ، این قضیه رو مطرح کنم و بگم اگر بشه گروهی داشته باشیم ، در مورد بچه ها صحبت کنیم و به هم راهکار بدیم ،🤗 اگر کسی پیش مشاور رفته اینجا باهم تو ساعت های مشخص اون صحبت هارو بازگو کنیم و از هم بهره ببریم.نمیدونم کسی هست از این فکر استقبال کنه یا خیر🥲🥰🌱

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر خوبیه.چی در مورد پسرت نگرانت کرده

خب پسر من سه سال و هشت ماهه است ، دستشویی بزرگشو باید تو پوشک بکنه،اما در کل نمی تونم ایراد خاصی بگیرم ازش، اما خب کارهایی می‌کنه که من تو خانواده مون تو بچه ها ندیدم. مثلا با اسباب بازی هایش بازی های مربوط به اون اسباب بازی رو نمی کنه، مثلا یه تیکه از لگو رو بر می داره و عقب جلو میکنه، چنگال برمی داره، چنگالو بالا پایین می‌بره بلند میگنه، چنگال چنگال، هر حرفی می‌زنیم همون لحظه باید تکرارش کنه، اما خیلی خوب حرف میزنه، حرفهای جدید هم زیاد داره...حرف زیاد دارم ازش بگم🥲

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
وای من تقریبا اخرای سال قبل پسرم ب قدری وحشتناک مریض شد ک همش فوبیا مریض شدنشو دارم

سلامت باشه، خب پسر منم خیلی مریض میشد، شکر خدا از وقتی فهمیدیم رفلکس داره و قرص میخوره ، کمتر سرما میخوره 🙂 اما مریضی که طبیعیه. چیز نیست، بالاخره باید قبولش کنیم✨😓

خانمها، من کار خونه انجام میدم، اگر امروز کسی بود که بخواد باهم مشورت بگیریم در مورد بچه ها بهم بگه تا شب گروه بزنیم ، من راستش می‌خوام حال خودمو بهتر کنم🥰

فکر نمیکنی خیلی روش دقیق شدی؟زوم‌کردی 

نه، والا فکر نمیکنم، شاید هم ک زوم کردم..دوست داشتم با مادرا اینجا مشورت بگیرم ، ببینم در مورد بچه هامون مشکلاتی مشابه من دارن یا خیر.

خانم ها اگر کسی بود برای گروه تشکیل دادن و مشورت گرفتن به من بگید تا شب در موردش فکری کنیم و حالمونو بهتر کنیم.✨🥰🤗🙃

خانمها، من کار خونه انجام میدم، اگر امروز کسی بود که بخواد باهم مشورت بگیریم در مورد بچه ها بهم بگه ...

سلام عزیزم منم پسرم ۲سال و نیمه . اگر گروه تشکیل دادین من رو اد کنید . خیلی خوب میشه بهم کمک کنیم حتی تو انتخاب کلاس و مهد و مدرسه . البته امیدوارم تو واتساپ باشه چون من روبیکا ندارم 😉

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
نه، والا فکر نمیکنم، شاید هم ک زوم کردم..دوست داشتم با مادرا اینجا مشورت بگیرم ، ببینم در مورد بچه ه ...

اینکه مثلا از اسباب بازی ها به شکل های دیگه استفاده میکنه نشان دهنه ذهن خلاق و باز هستش معمولا .برای پوشک هم فکر میکنم کار درست اینه با یه پزشک کودک و همزمان مشاور صحبت کنی ببینی مشکل چیه 

سلام عزیزم منم پسرم ۲سال و نیمه . اگر گروه تشکیل دادین من رو اد کنید . خیلی خوب میشه بهم کمک کنیم حت ...

خیلی خوشحالم کردی حتما🤗🥰

اینکه مثلا از اسباب بازی ها به شکل های دیگه استفاده میکنه نشان دهنه ذهن خلاق و باز هستش معمولا .برای ...

راستش مشاور خیلی خوبه, اما دغدغه ی اصلی من اینه که باید ب مشاور اعتماد داشت ، و من نتونستم مشاوری ک بشه بهش اعتماد کرد و روشش رو پیش گرفت رو پیدا کنم🥲

سلام عزیزم منم پسرم ۲سال و نیمه . اگر گروه تشکیل دادین من رو اد کنید . خیلی خوب میشه بهم کمک کنیم حت ...

سلام عزیزم ، لینک برات می فرستم بیا تو این گروه، البته من هم از طریق یکی از خانم های نی نی سایت عضو شدم. درخواست دوستی میدم لینکو برات میفرستم

سلام عزیزم ، لینک برات می فرستم بیا تو این گروه، البته من هم از طریق یکی از خانم های نی نی سایت عضو ...

سلام عزیزم .من درخواست دوستی دادم . لطفا قبول کن و بی زحمت برام لینک رو بفرست

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭