2777
2789
عنوان

مدفوع چرب کودک نه ماهه

155 بازدید | 17 پست

میشه کمکم کنین یا اگر اطلاعاتی دارین راهنمایی کنید منو.؟!

دخترم وقتی بدنیا اومد تا 53  روز مدفوعش چرب بود و بعد از ۵۳ روزگیش اوکی شد و دیگه چرب نبود مدفوعش

الان دخترم نه ماهشه و هشت روزه باز مدفوعش بشدت چربه

ربطی ب بیماری cf داره خدایی نکرده..؟!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میشه بگید چجوری تشخیص می‌دین چرب  یا نه  پسر من وزنش کم دکتر ازم پرسید مدفوعش چرب ب ...

وقتی بچه رو میشوری کف دستت کاملا چرب میشه 

❤یا امام رضا(ع)❤به خودت سپردم غمی را که بی‌صدا قلبم را میخورد
یه بیماری ژنتیکیه ک نشونه بارزشون چربی مدفوع و عرق شوره و عمر کودکان cf کوتاهه و راه درمانی هم ندار ...

مگه با شوهرت فامیل هستین؟

ببرش دکتر. گاهی التهاب دستگاه گوارش باعثش میشه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
وقتی میشوریش دست کاملا چرب میشه

نه چرب نمیشه دستم اما خیلی ببخشید معذرت میخوام روی مدفوعش گاهی براق من شک میکنم نمی‌دونم که 

پسر منم 9 ماهس

خدایا رهایم نکن ...لحظه ای به حال خودم رهایم نکن...
مدت زمانی ک درگیر چرب بودن مدفوع بود خاطرتون هست ک  چند روز طول کشید..؟!

۱ماه

تقریبا دو روز یه باز سرم می‌گرفت از بس بدنش کم آب بود

❤یا امام رضا(ع)❤به خودت سپردم غمی را که بی‌صدا قلبم را میخورد
نه چرب نمیشه دستم اما خیلی ببخشید معذرت میخوام روی مدفوعش گاهی براق من شک میکنم نمی‌دونم که  پ ...

فک نمیکنم مشکلی باشه

پسر داداشم مشکوک ب cf بود چون وزنش کم بود ولی جواب ازمایش خوب بود

ولی الان ک دوسال و یکماهشه بازم وزنش کمه و هفت کیلوعه نگران نباش عزیزم

فک نمیکنم مشکلی باشه پسر داداشم مشکوک ب cf بود چون وزنش کم بود ولی جواب ازمایش خوب بود ولی الان ک ...

پسر من 09ماهش 

فکر کنم هفتونیم کیلو 

همه میگن چرا بزرگ نمیشه هی استرس میدن بهم 

خدایا رهایم نکن ...لحظه ای به حال خودم رهایم نکن...
۱ماه تقریبا دو روز یه باز سرم می‌گرفت از بس بدنش کم آب بود

ممنونم ازت

فقط یهدسوال داشتم ازتپن

خودم میتونم نمونه مدفوعش رو ببرم آزمایشگاه تا ازش آزمایش بگیرن یا باید قبلش ببرم دکتر اطفال..؟!