امروز موقع ناهار کل خانواده بودن حتییی داداشم بود بعد به شوخی گفت دیشب داشتم فکر میکردم اگر فلانی فوت کنه دیگه داداش نداره یکی داره ازدواج کرده باید با پسردایی تون ازدواج کنم اون محردههه 😑خدا منو گاو کن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یه روز خواهرت باهات دعوا میکنه که به شوهرش چشم داری
یه روز پی ازدواج با دومادتونی که همسرش فوت کرده
الانم که زن داداشت میخواد با پسر داییت ازدواج کنه
خانوادکی مشکل دارین؟
یا تو از بس دینی خوندی مغزت رد داده ؟
فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
این سایت شده پر از بچه های روان پریش و فانتزی های احمقانه شون
کاری میکنن اگه یکی واقعا مشکلی داشته باشه کسی باور نکنه
فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
جاری منم همش با رفتار و گفتارش کاری میکنه سوژه بشه.🤦🏻♀️
میگه میخوام پسر بزام،شوهرم مرد،کفهی ارث و میراث به سمت ما بچرخه.اموالمونو ندن پدر شوهر مادر شوهر🤦🏻♀️😵💫😵💫🫨🫨🫨😣🤕🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانهی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانهی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
باشه اصن تو راست میگی نه کاری از دست ما برمیاد نه تو
برو بشین سر درست
اعصاب و روان ما رو هم بهم نریز