2777
2789
عنوان

کودک ناشنوا داشتین تو فامیل

481 بازدید | 55 پست

خواهر زاده نازنینم پسرش7ماهشه تازه متوجه شده ناشنواست الآنم رفته تهران واسه درمان فعلا که توازمایشات اولیه گفته شده کاملا ناشنواست به نظرتون درمان داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاشت حلزون ،

خدارو شکر درمان داره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان درمان های جدیدی برای ناشنوایی وجود داره..‌این خبر را چند روز پیش در بی بی سی فارسی خوندم: 

یک دختر ۱۸ ماهه در بریتانیا که ناشنوا به دنیا آمده بود، با کمک ژن‌درمانی، شنوایی خود را به‌دست آورده است.

روند درمان این کودک که اوپال سندی نام دارد، ۶ ماه پیش در بیمارستانی در کمبریج آغاز شد.

اوپال اکنون حتی صداهای خفیفی چون زمزمه را می‌شنود و شروع به حرف زدن کرده است و کلماتی مثل «ماما» و «دادا» را به زبان آورده است.

در این شیوه درمانی، یک ویروس بی‌خطر، ژن لازم برای درمان سلول‌های حساس به صدا در گوش درونی را به این سلول‌ها منتقل می‌کند و جایگزین «دی‌ان‌ای» معیوبی می‌شود که باعث ناشنوایی مادرزاد شده است.

بیش از نیمی از مشکلات ناشنوایی کودکان دلایل ژنتیکی دارد و پزشکان امیدوارند که با این شیوه، بیماران دیگری را درمان کنند که از انواع مختلف ناشنوایی رنج می برند.

در حال حاضر، دوره آزمایشی این شیوه درمانی در بریتانیا، آمریکا و اسپانیا جریان دارد که اوپال نیز یکی از افراد مشمول آن است.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
یا امام رضا دکتر چه جوری درمان شدید

والله گفتار درمونی و اینا شنواییم ۹۸ بود الا شد ۹۴ اینا فک کنم  با ی دکتر طب سنتی ی راهکار دادن الا خیلی بهتر شدم‌ اگ ادامه میدادم کلا شنواییم بهتر میشد

2810