2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا اگه استارتر عنوانو مینوشت ناراحتم همه میگن دخترای برادرم زشتن + عکس، همه میومدن که ثابت کنن د ...

واقعاااا کلا آدمای نرمال کم پیدا میشه اینجا

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹
اخه بستگی داره خوشگلیو تو چی ببینی  بعد باید بقیه بگن خوشگلی نه خودت  ههههههه

چرا فکر میکنید بقیه باید تایید کنن که زیبایی؟؟ تا زمانی که ادم خودش قدرت و اعتماد بنفس اینو داشته باشه که همیشه زیباست که ظاهر چه باطن.. نیاز نیست نظر کسی. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
دقیقا اگه استارتر عنوانو مینوشت ناراحتم همه میگن دخترای برادرم زشتن + عکس، همه میومدن که ثابت کنن د ...

همش از احساس حسادت و رقابت میاد

کلن ۹۰ خانم‌ها تو زیبایی با هم رقابت می‌‌کنن که یه بخشیش از اعتماد به نفس یا عزت نفس پایین میاد

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
چرا فکر میکنید بقیه باید تایید کنن که زیبایی؟؟ تا زمانی که ادم خودش قدرت و اعتماد بنفس اینو داشته با ...

زیبایی  و اعتماد به نفس زمانی واقعا به درد میخوره که کنارش شعورم  باشه نه ایشون

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹

بله واقعا نازن و مشخصه مهربونن

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
دقیقا..

ن تنھا اینجا من کلا تو بقیہ جاھا ھم زیاد دیدم مثلا پست ھست دربارہ جراحی بینی ھی میگن من ک خدا دادی بینیم عروسکیہ برای لابیاپلاستی و تیرگی واژن ھست ھمہ زیرش نوشتن برای ما خدادی سفید ھست و قشنگ برای اندام یکی پست میزارہ اندامم قشنگ ھست ھمہ میگن ما خدادادی باربی ھستیم ھر جا ی چی ھست کلا میخوان با تخریب دیگری ثابت کنن ما بھتریم 

2810