بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه بستگی داره خوشگلیو تو چی ببینی بعد باید بقیه بگن خوشگلی نه خودت ههههههه
چرا فکر میکنید بقیه باید تایید کنن که زیبایی؟؟ تا زمانی که ادم خودش قدرت و اعتماد بنفس اینو داشته باشه که همیشه زیباست که ظاهر چه باطن.. نیاز نیست نظر کسی.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
دقیقا اگه استارتر عنوانو مینوشت ناراحتم همه میگن دخترای برادرم زشتن + عکس، همه میومدن که ثابت کنن د ...
همش از احساس حسادت و رقابت میاد
کلن ۹۰ خانمها تو زیبایی با هم رقابت میکنن که یه بخشیش از اعتماد به نفس یا عزت نفس پایین میاد
⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره.
ن تنھا اینجا من کلا تو بقیہ جاھا ھم زیاد دیدم مثلا پست ھست دربارہ جراحی بینی ھی میگن من ک خدا دادی بینیم عروسکیہ برای لابیاپلاستی و تیرگی واژن ھست ھمہ زیرش نوشتن برای ما خدادی سفید ھست و قشنگ برای اندام یکی پست میزارہ اندامم قشنگ ھست ھمہ میگن ما خدادادی باربی ھستیم ھر جا ی چی ھست کلا میخوان با تخریب دیگری ثابت کنن ما بھتریم