2777
2789
عنوان

به شوهرم مشکوکم

| مشاهده متن کامل بحث + 14944 بازدید | 51 پست
همیشه فکر میکردم اگه یه روزی به شوهرم مشکوک بشم چنین میکنم وچنان میکنم و زندگیش رو به هم میریزم اما الان اصلا هیچکاری از دستم بر نمیاد یعنی وقتی به نی نی نگاه میکنم از خودم خجالت میکشم وگرنه همون دیروز میرفتم خونه بابام ودیگه برنمی گشتم
شاید یه مدت تعقیبش کنم چه طوری و کجاش فعلا معلوم نیست اما این نقشه توی سرمه ... بالاخره از اون چیزهائ که توی دانشگاه و این ورو اون ور خوندیم باید یه استفاده ای کرد... من از خودم مطمئنم چون توی زندگی هیچی براش کم نذاشتم هنوز هم خیلی ها که ما رو میبینن به شوخی بهش میگن خانمت سرتره ... پس دلیلی برای این کارش نیست فقط یه چیز که اون شب بهش گفتم اینکه زیادی به شخصیتش احترام میذارم... اگر یه کمی اهل خرد کردن شخصیتش بودم شاید الان... اون هم تاقبل از زایمانم خدائیش خیلی دوست داشتنی بود مودب با شخصیت مهربون ... اما الان شده یه موجود سرد سرد ...از همه شما که به درد دل من اهمیت دادید ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاس کبود

این چیزا چیه به فکرت میاد عزیزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گلم تو حتما افسردگی بعد زایمان داری.

اینقدر بدبین نباش

مردا بعضا یه چیزایی دارن که نمی خوان هیشکی از اون باخبر شه و این خیانت نیست.

خوبه به زور بازش نکردی...این معنی نداره

خودتو جای اون بذار اگه یه چیزی باشه که نخوای همسرت ببینه این دلیل خیانتته؟نههههههههههههه

به نظر من روحیه تو حفظ کن

بعد ورود بچه بیشتر مردا اینجوری میشن.

خب فدات شم تو یه کاری بکن زندگیت گرم بشه

اینجوری شک کنی و توو خودت بریزی هم شادابیت میره هم از درون خسته میشی.
تــــــــــــــــــــــــو را آزاد مـــی خـــــــواهــــــــــــــــــــم...
یاس کبود عزیز ،‌فکر می کنم زیادی داری خودت رو اذیت می کنی بیشتر مامان ها بعداز به دنیا اومدن نی نی هاشون این تجربه رو دارند که بعد از به دنیا اومدن بچه ْ‌آقایون نسبت به همسرشون بی تفاوت می شن
واقعا فکر می کنن خیلی هم دارن به همسرشون توجه و محبت می کنن ولی از دل ما خبر ندارن . من خودم روزی صد بار تو فکرم می رفتم دادگاه وازش طلاق می گرفتم.
ولی بعد از گدشت چند ماه همه چیز به حالت طبیعیش بر می گرده
همسر منهم همش جلوی تلویزیون بود و اصلا به من توجه نمی کرد و جلوی تلویزیون هم می خوابید ....
ولی خدا رو شکر همه چیز روبه راه شد مثل روز اول
سلام منم اول اعتقاد نداشتم ولی الان به یک خانم دعانویسی ایمان اوردم با چشمای خودم دیدم کفش جلو پاش ج ...

خانوم مثلا محترم شما چرا راه افتادین این اراجیف رو اشاعه میدین؟

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

[QUOTE=41589500]یاس کبود این چیزا چیه به فکرت میاد عزیزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گلم تو حتما افسردگی بعد زایمان داری. اینق ...[/QUOTE

نظر من هم افسردگی بعد از زایمانه

حیلی شرایط سختیه

من دچارش بودم بعد از ۳ سال تازه دارم بهتر میشم

البته من شک نداشتم به همسرم 

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر