2777
2789
عنوان

به شوهرم مشکوکم

14944 بازدید | 51 پست
بعد از چند ماه سختی وبدبختی نی نی به دنیا اومد اما نی نی از این در اومد و محبت بین من وشوهرم از اون در بیرون رفت خیلی کلافه ام چرا بعضی از مردها اینجوریند ... براش شدم یه همخونه نه یه همسر ...میش.رم-می پزم -می برم ومیارم... ایشون صبح میره بیرون شب میاد اون هم یا با تلویزیون یا با نی نی یا با کتابهاش سرگرمه یعنی بود ونبود من دیگه فرقی نداره ... دیشب می خواستم از توی کیف داخل کمد چیزی بردارم دیدم روی رمزه هر کاری کردم باز نشد وقتی شوهرم فهمید قسم خورد که رمز را فراموش کرده وصبح هم کیف را باخودش برد ... احساس میکنم چیزی را از من پنهون میکنه ... اما نمیدونم چی...چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه ی زنها به شوهراشون مشکوکن این یه چیز کاملا عادیه
بعدم بیخودی خودتو ناراحت نکن شاید واقعا رمز کیف یادش رفته این که دلیل به خیانت نمیشه
بچسب به نی نیت و شوهرت زندگیتو بکن دنبال آتو نباش از شوهرت
بعد از یه مدت که از زایمانت بگذره همه چی به حالت عادی بر میگرده غصه نخور
باید انجامش بدم...کافیه بخوام...
من اگر جای تو باشم خیلی راحت بهش میگم مگه نگفتی رمزش رو یادم رفته پس چرا بردیش بیرون یادت اومد؟تا ببینم چی جواب میده.
خدایا با هر نفس که می آید و می رود تو را شکر دوست دارم در هر نفس به یاد تو باشم
سلام یاس کبود
به سلامتی قدم نو رسیده مبارک
اولش برای همه مامانا همینه گاهی مردها فکر میکنند دیگه دوستشون نداری و همه اش به بچه میرسی شاید اگر از دل اون هم بپرسی اینا رو بگه
به نظر من خوش بین باش و یواشکی به طوری که نفهمه کاراش را زیر نظر بگیر در مورد رمز کیف و ماجرای دیشب سعی کن نفهمی که حساس شدی تا نتونه چیزی را ازت قایم کنه
سعی کن کم کم خودت و زندگیتو با محبت کم کم نه یکدفعه به روال قبل برگردونی
مراقب خودت باش
برای خانمها کار زیاد افسردگی پس از زایمان جامعه خراب و خواندن مطالب این سایت در این رابطه باعث بد بینی و حاس شدن هم میشه
سعی کن مطمئن بشی
سایان جان....آخه من تجربهشو دارم.یه بار همسرم میخواست بره بیرون که برام یه چیزی بخره یادم نمیاد مناسبتش چی بود.گفت میخوام برم خونه ی یکی از دوستام از اونجایی که هیچ وقت تنها بیرون نمیره.بنده بهش مشکوک شدم وسمج بازی رو به حد رسوندم.اونوقت همسرم بهم گفت ببین خودت نخواستی پاشو لباس ببپوش با هم بریم.....منم آبروم رفت......
آدم بدبینی نیستم ولی مرداخیلی دروغگوشدن!یکی ازاعضای خونوادم زن صیغه ای داره و قسم خدارومیخوره که کسی رونداره داره دق میکنم نمیتونم تحملش کنم بعضی وقتا وسوسه میشم بکشمش...
من در جهان یک دوست داشته ام و آن خودم بوده ام ! ناپلئون
با دختر مامان موافقم..........................این جمله آخرو که گفتی انتظار دارن زنا مثل مریم مقدس باشن.................البته من تو خونه ی خودمون همیشه به همسرم میگم حق زن ومرد یه جور....اگه یه کاری واسه من بد.....پس برای تو هم بد
2810