2777
2789
عنوان

شما باردار باشید تو مهمونیا در چه حد کار میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 21 پست

شما باردار هستين و در مهماني ها كار نكنيد. پسر من شلي دريچه ي قلب داره و من موقع بارداري اصلا ناز نميكردم و مادرم اون موقع مريض برد و من اكثرا اونو دكتر ميبردم كه مسافتش طولاني بود الان بعضي وقتها ميگم نكنه من رعايت نكردم و بچه ام اينطور شد!! حالا چند ماه خودت رو زحمت نندازي چيزي نميشه.

بستگی ب شرایط داره 

خم راست نمیتونم بشم کار سنگین اصلا نمیتونم انجام بدم 

ب دلیل شرایطم استراحت میکنم قبل بارداری همه کار میکردم ولی الان واقعا نمیتونم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب عزیزم هیچکس از شما انتظار نداره آخه شما بارداری و شرایطت نسبت به ادمای عادی فرق داره بنظرم خیلییی ...

اخه بعضی مهمونیا مثل خونه مادر شوهر و کلا خانواده همسر فرق داره همه دارن یا کار میکنن یا خم‌و راست میشن جلوت 

اونوقت هرکسی ام یه حرفی میزنه و یه عقیده ای داره 

کار نکنی یکی میگه انگار کوه میکنه و مگه ما نبودیم و فلان 

حالا کار کنی یکی دیگه میاد میگه مثلا حاااملهه ایی

لطفا لایک ننمایید🗿
اخه بعضی مهمونیا مثل خونه مادر شوهر و کلا خانواده همسر فرق داره همه دارن یا کار میکنن یا خم‌و راست م ...

عزیزم وقتی شرایطش نباشه آدم مجبور نیست ک 

من اگه ببینم اذیت میشم حتی مهمانی هم نمیرم 

مجبور نیستم 

گرچه الانم دکتر ب دکتر بیرون میرم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
اخه بعضی مهمونیا مثل خونه مادر شوهر و کلا خانواده همسر فرق داره همه دارن یا کار میکنن یا خم‌و راست م ...

حرف هیچکدوم برات مهم نباشه تو در حد توانت کار کن ، نذار راحت اینطوری بگن چون اگه واقعا خوبیتو بخوان خودشون نمیذارن که تو کار ی کنی 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستدار (الله)🩵 لحظه شماری میکنم برای دیدنت قلب مامان🥰🥰