2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره واقعا    مخصوصا  انگشت     انگار ادم حال میاد

من

ولی الان میخوام کنار بذارم تمام انگشتام درد میکنه

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده
انگشت های دستو چطوری؟؟؟  به چه روش هایی؟؟؟ خیلی باید فشاور آورد   نه؟؟ یا قلق داره؟ ...

چهارتا انگشت دستامو از داخل بهم فشار میدم یهومیشکنن😂😂😂😂😂باورت میشه نمی‌دونم چطوری بگم ک منظورمو برسونم؟خودم خندم گرفت

ولی آرنج قلق داره

چهارتا انگشت دستامو از داخل بهم فشار میدم یهومیشکنن😂😂😂😂😂باورت میشه نمی‌دونم چطوری بگم ک منظورمو ...

منظورت اینه  که انگشتا رو به سمت کف دست خم کنیم؟؟

مگه خیلی وقته این کار رو میکنی؟؟؟ خیلی فشار میاری به انگشتا؟؟

آره چندسالی

نه ولی دیگه درد میکنن و منم چند روزه انجام نمیدم الان یادم افتاد

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده
2810