2777
2789
عنوان

امروز ۲ بار سوره بقره خوندم +اتفاقات بعدش

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 34 پست

طلسمات دارن از هم میپاشن واس همین اینکار رو باهات میکنن 

ادامه بده عیچ وقت کم نیار 

بقره شمشیری برای از بین بردن طلسمه

فقط دلم خدا میخواد وبس .....میخوام یه روزی برسه پرواز کنم تا افق غروب آسمان 😍🌹......................خداااااا ای کاش روزی برسه من عروس خونه ایی بشم که منو مثل دختر خودشون بدونن ،منو دوس داشته باشن ، متدین و از مومنات واقعی ات باشن واقعا با ایمان باشن و در راهت قدم بردارن منم بشم همنشین چنین افرادی ..............وسر تو بغل کسی بزارم  که از همه جهات در زندگی حمایتم کنه و بشه رفیق بشه همدم راستین ،صادقین .......پیشش یه زندگی الهی که خودت برام جور کنی داشته باشم وتا زنده ام از زندگیم نهایت لذت دنیا رو ببرم 🤍✨🍃دلم پر میکشه واس چنین زندگی که تارو پودش دست خداست.❤️خدا خودت برام جور کن ❤️آمین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدااااااااا پشمام منم بخونم میخام یه چیز خیلی واضح ببینم از خدا

البته که قربونش برم هرجارو که نگاه میکنم رنگ خداس😅

ولی واضح تر

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
این چیزا پیش میاد که پشیمون شی از خوندن و ادامه دادنش ولی باید ثابت قدم باشی تکمیلش کنی تا روی خوش ...

واقعاااا؟

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

این دستورات رو هرروز انجام بده،تا آخر عمر ترک نکن

هرروز ۴ قل ، آیه الکرسی ،وان یکاد
سه مرتبه سوره عادیات ، سه مرتبه سوره همزه ، هفت مرتبه سوره قریش بخون
حرز صغیر امام جواد ع رو بنویس همراه خودت و همسرت و فرزندت باشه،هرروز هم بخونین

هرروز بخون و به خودت و اهل خانوادت فوت کن👇👇👇
🌻دستور حصار:
یه بار آیت الکرسی و ۳بار هرکدام از سوره های توحید و ناس و فلق

🌻زمان.... ۳ موقع:
 بعد از نمازصبح، قبل از غروب و قبل از خواب

🌻خواص:
دورمون حصار ایجاد میشه و از سحر و چشم زخم و جنزدگی جلوگیری میکنه
بار اول بعد از طلوع که میخونی در طول روز ازت مراقبت میکنه، قبل از غروب در طول شب ازت مراقبت میکنه و قبل از خواب در طول خواب شبت ازت مراقبت میکنه و برات حصار درست میکنه

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
اجنه دارن اذیت میکنن تا تو بقره خوندنو متوقف کنی ولی تا روز آخر باید پیش بری تا نابود شن.

جدا؟؟؟؟

حضرت سجاد(علیه‌السلام) می‌فرمود: هرگاه این کلمات را بگویم، اگر جن و انس به زیان من گرد آیند باکی ندارم:

بِسْمِ اللّٰهِ وَبِاللّٰهِ، وَمِنَ اللّٰهِ، وَ إِلَى اللّٰهِ، وَفِي سَبِيلِ اللّٰهِ، وَعَلَىٰ مِلَّةِ رَسُولِ اللّٰهِ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ . اللّٰهُمَّ إِلَيْكَ أَسْلَمْتُ نَفْسِي، وَ إِلَيْكَ وَجَّهْتُ وَجْهِي، وَ إِلَيْكَ أَلْجَأْتُ ظَهْرِي، وَ إِلَيْكَ فَوَّضْتُ أَمْرِي، اللّٰهُمَّ احْفَظْنِي بِحِفْظِ الْإِيمانِ مِنْ بَيْنِ يَدَيَّ وَمِنْ خَلْفِي، وَعَنْ يَمِينِي وَعَنْ شِمالِي، وَمِنْ فَوْقِي وَمِنْ تَحْتِي، وَما قِبَلِي، وَادْفَعْ عَنِّي بِحَوْ لِكَ وَقُوَّتِكَ، فَإِنَّهُ لَاحَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِكَ

به نام خدا و به خدا و از خدا و به سوی خدا و در راه خدا و بر آیین رسول خدا (درود خدا بر او و خاندانش)، خدایا خویشتن را تسلیم تو کردم و رویم را به جانب تو متوجه نمودم و به تو پشت‌گرم شدم و کارم را به تو واگذاشتم، خدایا مرا به حفظ ایمان حفظ کن، از پیش رویم و از پشت سرم و از سمت راست و چپم و از بالای سرم و زیر پایم و آنچه نزد من است، به حول و نیرویت از من دور کن، زیرا جنبش و نیرویی جز به تو نیست

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
واقعاااا؟

بله

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊