2777
2789
عنوان

رفتم سونو بچم دختره شوهرم انگار خوشحال نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 46 پست
منم تنبلی شدیدو چسبندگی و چندتا مشکل دیگه با سینال اف باردار شدم  شما سینال اف زدی؟

اره این ماه استفاده کردم ۲تا فولیکول خوب دارم حالا  باید برم پیش دکترم تا ببینم چی میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره این ماه استفاده کردم ۲تا فولیکول خوب دارم حالا  باید برم پیش دکترم تا ببینم چی میشه

بهت hcg میده احتمالل برای ازادسازی به شوهرت بگو خودش زینک و ویتامین e از داروخانه بخره تا روز اقدام بخوره برای تقویت اسپرم خوبه

ایشالله این ماه بارداری

تو رو خدا اگ هنوز نمی تونید بچه دختر و پسر رو یه جوری ببینید   خب بچه دار نشید اون دختر چه گناهی کرده؟  یعنی اگر بخواید بازم بچه دار بشید و پسر بشه مثل خیلی از خانواده های  پسر دوست می خواید بهش کم توجهی کنید؟   چه فرقی میکنه اخه 

دانشجوی حقوق👩🏻‍🎓⚖ جنگجوی غمگین💔

عزیزم شوهر منم ذوق نداره اصن با اینکه بچه ام پسره و بخاطر دل من حرف میزنه با اینکه بارداری خواسته جفتمون بوده

میگه نمیتونم ارتباط باش برقرار کنم 

حقم داره تو شکم منه...این طفلی حسایی که من دارم رو تجربه نمیکنه  

یا اینکه مطمئنم به دنیا بیاد عاشقش میشه و بابایی میشه

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه

من بچم دختره کلا قبل اینکه جنسیت بفهمیم میگفت که پسر دوس داره وقتی فهمید دختره چیزی نگفت 

ولی الان که دنیا اومده اونقدررر دوسش داره خودش میگه من چقدر خر بودم که بچه دختر دوس نداشتم پسر دوس داشتم 

هی میگه مگه دختر هم اینقدر شیرین میشه 

ولی طول بارداری به روم نیاورد که دختر دوس نداره 

اگه شبیه مادر شوهرم بشه دیگه هیچی از خدا نمیخوام انقد خوشگله این زن فقط اخلاقش به اون نره

نه ظاهری اما اگه پسر بود  بچه اول ب داییش میره  ، الان یا دخترت شبیه تو میشه یا مادرشوهرت ۷۰درصد