2777
2789

نوشته بود ۳۶بار سوره توحید خونده بشه من گفتم کسی هست مثل من چشم انتظارن بگن به نیتتشون بخونم شمام برام دعا کنید از ته قلبتون برای  منو همسرمم دعا کنید حدا بهمون بچه بده خدا ب دل منو شوهرم نگا کنه ❤️😍

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.    🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

الهی بگردم حس میکنم شما خیلی مهربونی برات دعا میکنم لطفاً شما هم دعا کن یک خواستگار خوب برام بیاد و ازدواج کنم 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم 😍💚

هرکس خواست ریپلای کنه براش بخونم اسم خودش رو هم بگه

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم
الهی بگردم حس میکنم شما خیلی مهربونی برات دعا میکنم لطفاً شما هم دعا کن یک خواستگار خوب برام بیاد و ...

مرسی عزیزدلمم مهربونی از خودته از خدا میخوام ی ادم خیلی بیاره تو زندگیت همیشه لبت بخنده کنارش خوشبخت باشی❤️

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.    🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم
ای جانم 😍💚 هرکس خواست ریپلای کنه براش بخونم اسم خودش رو هم بگه

اسمم زهراس عشقم از ته دلت برام دعا کن

به روی چشمم مامان زهرا😍

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم

میرم میخونم خوندم اینجا اعلام میکنم بهتون💚😍

مرسی عزیزدلمم مهربونی از خودته از خدا میخوام ی ادم خیلی بیاره تو زندگیت همیشه لبت بخنده کنارش خوشبخت ...

انشالله همین روزها به آرزوت می‌رسی 

حس ششمس نیستم اما حس میکنم بالاخره نی نی دار میشی 🥰

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

سلام گلم خوبی

من زن داداشم ۱۷ ساااااال بچه دار نمیشد سال ۹۳ بچه کاشتن ولی نشد ک نشد دکتر گفته بود من می کارم ولی شما بچه دار نمیشی

خلاصه گذشت گذشت گذشت تا مهر ۱۴۰۲ بدون دکتر با اراده خداوند متعالی باردار شد💖💖💖😍😍😍😍

اینم بگم ما خراسانی هستیم مادرم مشهد پیاده رفت و وقتی اومد حامله زنداداشم شد

البته تو گروه های روبیکا ختم ب حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها مادر امام زمان عج  میگفتم بذارن مثلا ۴۰ روز زیارت عاشورا هدیه ب ایشان با ۱۰۰ لعن و سلام

یا صلوات ذکر یاعلی هدیه ب ایشون

منم ب کربلا و مشهد خیلی زنگ میزدم مخصوصا کربلا میگفتم پدر ومادرم بچه داداشمو ببین میگم یعنی معجزه هاااا ۱۷ سااااال

شماره کربلا ۱۶۴۰

شماره حرم امام رضا علیه السلام ۰۵۱۴۸۸۸۸

راحت زیارت کنید اول هم برای تعجیل فرج ظهور آقا امام زمان عج دعا کنین ک با آمدن ایشان همه دردهای جهانیان تمام میشود

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

به روی چشمم مامان زهرا😍

واییی عزیزم دلم یجوری شد🥺

سلام گلم خوبی من زن داداشم ۱۷ ساااااال بچه دار نمیشد سال ۹۳ بچه کاشتن ولی نشد ک نشد دکتر گفته بود م ...

مرسییی قربونتت برم منم توکل کردم ب خدا مرسی شمارهارو گزاشتی حتما زنگ میزنم ❤️😍

مرسییی قربونتت برم منم توکل کردم ب خدا مرسی شمارهارو گزاشتی حتما زنگ میزنم ❤️😍

سلام عزیزان من خوبید؟ شاید بعضی هاتون بگین از همینجا تو خونه میشه با ائمه صحبت کنیم بله درسته ولی بعضیا دوست دارن تو حال و هوای حرم باشن اینا و زیارت کنند عزیزان این شماره ها ۲۴ ساعته است وقتی زنگ میزنید یک چیزی پخش میشه و بعد به حرم وصل میشید و صدای زائران فقط ب گوش شما میرسه راحت زیارت کنین کسی صداتون نمیشنوه

خب خب خب

شماره کربلا 1640

شماره حرم امام رضا علیه السلام ۰۵۱۴۸۸۸۸

با تلفن همراه میشه زنگ زد📿💖

اول برای تعجیل فرج امام زمان عج دعا کنین چون ایشون همه دردها درمان میشه.😇🫶

اللهم عجل الولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 💚🤲

التماس دعا دارم

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

انشالله همین روزها به آرزوت می‌رسی  حس ششمس نیستم اما حس میکنم بالاخره نی نی دار میشی 🥰

مرسی فداتشمم الهی امین❤️😍

میرم میخونم خوندم اینجا اعلام میکنم بهتون💚😍

قربونت برم حاحت روا