2777
2789
عنوان

چطوری از پوشک بگیرم؟؟

106 بازدید | 14 پست

وقت گرفتنشه دیگه ولی جیش رو اصلا متوجه نیست

کتاب خریذم براش توضیح دادم

ولی کنترل جیشش دست خودش نیست  اصلا متوجه نیست جیش داره و وقتی میکنه میفهمه

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندسالشه؟ منم تو این مرحله م لایکم کن 

تمام نوشته های این کاربری برای پسرمه…❤️🍃بهترین روز زندگی من ۱/۱/۱۴۰۱ روز تولد تو بود آرسام کوچولوی من..خدایا شکرت بابت همه چیز 🌱✨hope_kids_art صفحه‌ هنری من در اینستاگرام (تابلو و اکسسوری اتاق کودک)
از کجا میگی وقت جیش گرفتنشه پس اصلا اماده نیس بچتون چن وقتشه بین سه تا سه و نیم باید بگیری

سه سال تماک

از منم وقت از پوشک گرفتنشه ولی من الان وقتش رو ندارم 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
مرتب باید ببری توالت به فاصله های کوتاه حتی اگه جیش نداشته باشه بگو جیش کنه دیگه یاد میگیره ولی باید ...

اصلا بلد نیس میبرممم نمیکنه

من مامانم از چهار ماهگی این کارو انجام داد بچه ۶ ۷ ماهش که بود جیش داشت خبر میکرد ، گریه میکرد ، دیگ ...

😳😳😳😳

این ظلم به بچه است

چون اولا توی ۶_۷ماهگی تنها سلاح بچه برای کمک خواستن گریه اسن و بچه چقد گریه کنه تا مادر انواع راه‌ها را بره بفهمه این گریه ی جیشه؟!!!

بعدم یه عضله ای هست به اسم اسفنکتر که توی مقعد و مثانه ی بچه ها زیر۱۸ ماه اصلا تکامل پیدا نکرده