2777
2789
عنوان

تکرار پایه ی پیش دبستانی

159 بازدید | 12 پست

خانوما سلام امسال پسرم مهر ماه باید بره کلاس اول ولی بخاطر بیش فعالی اصلا با مربی پیش دبستانی راه نمیاد میتونم بجای کلاس اول بازم بزارم پیش دبستانی

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم

اره فک کنم

میگم شما میدونی سنجش دبستان تا کی ادامه داره؟

رفتم گفتنتا۳۱ام

تمدید نمیشه دیگ؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم از یک متخصص نظر بگیر یک روانشناس کودک نظر تخصصی تری میده من خودم دانش آموز بیش فعال فوق العاده باهوشی داشتم امسال که اصلا سر کلاس نمی موند خیلی از بچه ها را هم کتک میزد حتی بازوی خودم رو نیشگون گرفته بود یا از گردنم آویزون میشد اما اون چنددقیقه سر کلاس مطلب را می گرفت و در حد خوب بود 

چه کار درمانی عزیز

تو شهرتون سرچ کن مراکز اختلال یادگیری ،اونجا دارن کار درمانگر 

اونجا خود معلم روزی یک ساعت با بچت تمام وقت میزاره ،اما تو پیش دبستانی معلم برا بیست نفر وقت میزاره 

بعدم خود مسئولش میگه چیکار کنی ،شاید لازم باشه دارو مصرف کنه 

یا در کنار کار درمانی ،بازی درمانی هم انجام بده 

عزیزم کلاس هست برای اونایی که اختلال یادگیری دارن 

توی مراکز کاردرمانی وبعضی از روانشناسان کودک یه اتاق دارن آموزش میدن

سرچ کن تو گوگل زنگ بزن مرکزها ببین کدوم داره 

دوست عزیز پسرتون سنجش کلاس اول قبول شد؟؟

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
بله عزیزم داره اول میخونه خداروشکر

خداروشکر عزیزم

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢