2777
2789
عنوان

شوهر بی عقلم بچمو برده سی تی اسکن

| مشاهده متن کامل بحث + 1872 بازدید | 102 پست
بی شعور تویی احمق معلومه که از حرفت فهمیدم منظورت چیه .گفتی شوهرت عاقله یعنی چی یعنی من عقل ندارم&nb ...

یکی بگه شوهرت عاقله یعنی تو کم عقلی !!!!

البته از طرز بیان و فکرت مشخص شد همه چی 😃😃😃😂😂😂

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر  بعضی ضربات و خونریزی ها داخلی هستند و گاهی از بیرون علایم ندارن  پس شوهرت خیلی ...

کجا پاچه گرفتم گلم فقط یه کانت بد جواب دادم که خودش خاست .توقع دارید همه توهین بشنوم و ساکت باشم

زندگی کمی مهربان باش😫
عه . دخترم میگه ایستاده بودم ازم می‌گرفت .فرق داره یعنی

این اصلا خطر نداره بعدم سی تی خیلی هزینه اش بالاست و زمان بر هست چطور متوجه نشدی

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
این اصلا خطر نداره بعدم سی تی خیلی هزینه اش بالاست و زمان بر هست چطور متوجه نشدی

والا من که نتونستم برم چون یه بچه کوچیک دیگه دارم شوهرم گفت عکس گرفتم منم فکر کردم سی تی هس

زندگی کمی مهربان باش😫
بی شعور تویی احمق معلومه که از حرفت فهمیدم منظورت چیه .گفتی شوهرت عاقله یعنی چی یعنی من عقل ندارم&nb ...

من فقط دارم به این فکر می کنم که خدا به شوهر و بچه ات رحم کنه با وجود تو 

نه تنها مشکل کج فهمی داری بلکه بددهن هم هستی 

این همه بقیه کاربرها بهت گفتند کم عقل تویی .ولی من گفتم شوهرت عاقله

کجاش توهین بود 

واگذارت کردم به خدا 

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️
آقای دکتر که هرچی شوهرم گفته نوشته.تازه بچم میگه بابا تو راه بهم گفت کجات درد می‌کنه بگو همه جام درد ...

عزیزم خود دکتر ها سی تی نمینویسن مگر در مواقع ضروری... آسیب ب سر و گردن ستون فقرات هم جزو اون هست من تا الان چهار با سی تی دادم یکبارشم 5 سالم بوده با بیهوشی هیچ طوریمم نیست 

2810