2777
2789
عنوان

شوهر بی عقلم بچمو برده سی تی اسکن

| مشاهده متن کامل بحث + 1872 بازدید | 102 پست

عزیزم اگر مشکلی باشه الان نفهمید بعدها عوارضش بیشترازعکسه نگران نباشید منم بودم ازهمه جاش عکس میگرفتم محض احتیاط 

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا دنبال چی میگشته منم خواهرم همسن دختر شماست رفته بود تو کوچه پسر همسایمون با موتور زیرش گرفته بو ...

دنبال وسایل الکی که باهاش کاردستی درست کنه

زندگی کمی مهربان باش😫
حالا چرا همتون به این بیچاره حمله کردید اومده یکم دلداریش بدین بگین عوارض نداره لا دو صفحه پشت سر هم ...

نمیدونم چرا تو اینجا اینقدر تند حرف میزنن گیریم طرف حرفش کارش اشتباهه اینقدر تندی لازمه اخه

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

دیروز نبردینش دکتر؟؟؟😑😑

شما متخصص هستین؟نمیدونم ما چرا تو هر کاری سر رشته نداریم دخالت میکنیم و نظر میدیم

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

واقعا واسه بعضیاتون متاسفم

اصن متوجه منظور استارتر نشدین سریعم میگین مهر مادری نداری!!!!

مگه میشه آخه چقد زود قضاوت میکنین چقد زود حمله میکنین

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
خدا به بچه رحم کرده از این جهت که حداقل باباش عقل داره

چقدر نفهمید بخدا کاسه از اش داغترین من میگم .بچمو دیدم رو سرش نیفتاده حالشم خوبه گفتم الکی عکس نگیرم.امروز دیدم گردنش بدره کبود گفتم شوهرم ببرتش چون یه بچه کوچک دیگه دارم خودم نمیتونم .بعدم از عوارض چنتا عکس گفتم میترسم

زندگی کمی مهربان باش😫
اومده پاشو گذاشته رو کشو کمد برگشته

دقیقا همین اتفاق پارسال برای بچم افتاد

پاشو گذاشت روی کشو درآور  برعکس افتاد روش

بچه من زیر دوسال بود خدارحم کرد چیزیش نشد

ولی دکترنبردم

چون علائمی نداشت

با یبار اسکن چیزی نمیشه نگران نباش

خانمها منم نگران بچمم ولی چنتا عکس ازش گرفتن بچم میگه خانمی که عکس میگرفت گفته چرا آنقدر عکس نوشته

اگه سی تی اسکن اینقدر عوارض داشته باشه نصف کسایی ک با سی تی اسکن کار میکنن الان باید ناقص باشن و کلا جمع میشد. شاید دکترش زیاد عکس نوشته یا شوهرتون گفته بهش بخاطر اطمینان ولی دلیل بر ضرر نیست 

اوج غم زنان اونجا مشخص شد که تو فیلم :مجرم عاشق:تانیا قبل خودکشی ظرفارو شسته بود:)
2810