2777
2789
عنوان

شوهر بی عقلم بچمو برده سی تی اسکن

| مشاهده متن کامل بحث + 1872 بازدید | 102 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این توفیق واسه منم زیاد افتاده با دل پر اومدم حرف زدم یهو حملههه 🗡🗡🗡🗡 😂😂😂

چی بگم والا امیدوارم یه تعداد متوجه بشن ما اینجاییم حس خوب بهم بدیم و حس خوب دریافت کنیم 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

کجای این بنده خدا بی عقل .اگر نمی‌برد بی عقلی بود .با یه سی تی هیچ اتفاقی نمیافته

آقای یه سی تی نبوده چنتا بوده بچم میگه هی اونجوری میشدم عکس میگرفت 

زندگی کمی مهربان باش😫
چقدر نفهمید بخدا کاسه از اش داغترین من میگم .بچمو دیدم رو سرش نیفتاده حالشم خوبه گفتم الکی عکس نگیرم ...

از تو نفهم تر هیچ کس نیست 

همین جوابی که به من دادی هم نشونه ی حماقتت هست 

نظر خواستی گفتیم که باباش بی عقل نبوده 

من به شما توهین کردم ؟ فقط گفتم خدا رحم کرده باباش عاقله

واقعا بی شعوری 

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️

اسی اگر این کمد های بچگونه اس سبک هستن زیاد خطر ندارن بعدم فکر کنم فقط عکس بوده نه سی تی 

بعدم سیتی ده بار که نیست هر سیتی از چند تا عضو هست 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
از تو نفهم تر هیچ کس نیست  همین جوابی که به من دادی هم نشونه ی حماقتت هست  نظر خواستی گف ...

بی شعور تویی احمق معلومه که از حرفت فهمیدم منظورت چیه .گفتی شوهرت عاقله یعنی چی یعنی من عقل ندارم 

زندگی کمی مهربان باش😫

استارتر 

بعضی ضربات و خونریزی ها داخلی هستند و گاهی از بیرون علایم ندارن 

پس شوهرت خیلی عاقلی کرده 

متاسفم برات که خودت رو عقل کل می دونی و بعد به بقیه کاربرها هم توهین می کنی 

اصلا برو یه دل سیر شوهرت رو بزن که به فکر بچه هست ولی تاپیک نزن بپر و پاچه بگیر 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
خانم جان تو دنبال بچه نه ساله دم به دقیقه راه میوفتی

اسی عکس گرفتن که ببینندبه نخاع..یادستگاه داخلیش صدمه دیده یانه ..شماهم دیگه فکرش رونکن همسرنم توبیخ نکن ایشونم مثل شما نگرانه دخترتون بوده 

2810