2777
2789
عنوان

ویارِ نون سنگک و پنیر و سبزی 🙄😆

121 بازدید | 27 پست

هر بار که میخورم بهم میچسبه یکی از عادتهای دوران بارداریم شده. اکثر هم موقع شام. کلا شور و ترش خیلی دوس دارم ولی دکتر گفته رعایت کن ☹️ بعضیا میگن پسره بعضیام دختر . خودمم کلافم🤷🏻‍♀️

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا منی که باردار نیستمم هوس کردم  

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا منی که باردار نیستمم هوس کردم    

من قبلا اصلا تجربش نکرده بودم . اصلا اهل سبزیجات نبودم من همش تقصیر این وروجک😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من پرتقال خیلی میخورم...ترش باشه...گوجه سبز سر صبح با اینا شروع می کنم

من سر صبح هیچی نمیتونم بخورم معدم یه جورایی ترش میکنه یا تلخ میشه با خوردن. ولی از نهار تا عصرانه همه چی میچسبه. شب دوباره معدم تلخ میشه هیچی نمیتونم بخورم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شور ترش معمولا میگن پسر دومیه؟ 

اولی هست ، بیشتر علائمم برای پسره اینطور که توی نت نوشته ولی هنوز نمیدونم شایدم دختر باشه🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من قبلا اصلا تجربش نکرده بودم . اصلا اهل سبزیجات نبودم من همش تقصیر این وروجک😐

ای خدا ای جونم ان شاالله به سلامتی به دنیا بیاد بغلش بگیری دلم نی نی خواست

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

مامان من وقتی باردار بوده ویار شاهی داشته خیلی میخورده. منم الان عجیب شاهی دوس دارم. مامانم بعد اینکه میدید من همش تو سبزی شاهی جدا میکنم میخورم بهم گفت. با نمکه. رو ذایقه بچه تاثیر میذاره واقعا

پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...