2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه من تاحالا زیگیل تناسلی نگرفتم

خب چه ربطی داره عزیزم. میگم اگه هم اچ پی وی و زگیل باشه که با دست کنده نمیشه.

تاپیکات چرا همش این مدلیه؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
خب چه ربطی داره عزیزم. میگم اگه هم اچ پی وی و زگیل باشه که با دست کنده نمیشه. تاپیکات چرا همش این م ...

از وقتی حامله شدم دارم ب درجه خل بودن میرسم همش فک میکنم ی چیم هست

دقیقا خل شدم

برو روانپزشک هی بدتر میشه. یه خانومی مثل شما بود اینجا وسواس زگیل تناسلی و تب مالت. داشت بعد بچه ۱ ساله شو مدام چک میکرد ناحیه تناسلیشو اسیب زده بود به بچه. خیلی اوضاعش خراب شده بود

برو روانپزشک هی بدتر میشه. یه خانومی مثل شما بود اینجا وسواس زگیل تناسلی و تب مالت. داشت بعد بچه ۱ س ...

من هنوز دنیا نیومده اینجوریم وای بخدا خودمم خسته شدم اصلا اینطور نبودم از وقتی حامله شدپ اینطوری شدم الان هر روز ناحیه تناسلی خودمو چک میکنم چیزی نباشه بخدا روانی شدم

یک روز درمیون صبحونه

مال همینه داداشمم هرروز میخوره اینجورشده

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
من هنوز دنیا نیومده اینجوریم وای بخدا خودمم خسته شدم اصلا اینطور نبودم از وقتی حامله شدپ اینطوری شدم ...

بچه دنیا بیاد بدتر میشی. اون خانومم با بارداریش اینطور شده بود. میگفت انقدر بچه رو معاینه کرد بود اون ناحیه بچه آسیب جدی دیده بود. شوهرش میخواست بچه رو بگیره ازش ببره. تو پروسه طلاق بودن که تعلیق شد‌

2810