2777
2789
عنوان

با دست آغشته به پیشاب میشه باردار شد؟؟؟بدون دخول

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 31 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دست چپ یا راست؟! مسعله این است

دهنت🤣

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

چرا بچه مدرسه ای هارو ریختن تو سایت   

با چه دل و جراتی میرید تو رابطه

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

آبجی من با پیشاب باردار شد اما ماما گفته بود یک در میلیون شاید این اتفاق بیفته  تازه شما اگه ه ...

ببخشید پیشاب چی هست؟

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

دخول انجام نشه هم اگه مرد ببخشید آبش رو بریزه میشه حتی با وجود پرده،اگه آبش رو دستش باشه بعد بزنه او ...

این یه مورد دیگه احتمالش،خیلی کمه با دقت بخون آب پیشاب  خورده به دستش بعد اونو زده به بدنش اوووووووه احتمال بارداری نیم درصد از هزار درصده...

آبجی من با پیشاب باردار شد اما ماما گفته بود یک در میلیون شاید این اتفاق بیفته  تازه شما اگه ه ...

دوشیزه باشی 

سد که نداره 

چطور ترشحات پری خارج میشه 

همونطور هم میتونه محتویات داخل شه

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی
داره میگه دخول انجام نشده با دست بعد تو داری مبگی میشه😐

پیشاب مایعی شفاف است که حین برانگیختگی جنسی و قبل از ارگاسم از .... مردان خارج می ‌شود. در حالی که این مایع لغزنده بوده و حاوی اسپرم نیست، ممکن است کمی اسپرم از قبل در میزراه باقی مانده و با پیشاب آمیخته شود. اگر پیشاب وارد واژن شود خطر بارداری قبل از انزال وجود دارد

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
پیشاب مایعی شفاف است که حین برانگیختگی جنسی و قبل از ارگاسم از .... مردان خارج می ‌شود. در حالی که ا ...

عزیزم من میدونم پیشاب چیه ولی خودت تصور کن پیشاپ بخوره به دستت فوری خشک میشه بعد اونو بزنی به بدن خودت بدووووووون دخول یعنی فقط از رو زدی نه داخل.....احتمالش خیییییلی خیییییییییییییلی کمه چرا استرس الکی میدی

عزیزم من میدونم پیشاب چیه ولی خودت تصور کن پیشاپ بخوره به دستت فوری خشک میشه بعد اونو بزنی به بدن خو ...

اره گلم کمه احتمالش 

من فکر کردم ببخشید انزالش ریخته به این دلیل گفتم با وجود پرده هم میشه

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
2810