2777
2789
عنوان

درد گلو تو آبله مرغان

56 بازدید | 7 پست

سلام 

پسرم ۶ سالشه و آبله مرغان گرفته حالا زخما هم از اطراف چشمش زده همم میگ گلوم درد میکنه و چیزی نمیخوره احتمالا از دهنو گلو هم زده داخل گوشش هم هست

متاسفانه خیلی سنگین گرفته

حالا من نمیدونم چی بهش بدم بخوره ک هم حالشو بهتر کنه همم نرم باشه و گلوشو اذیت نکنه میشه کمکم کنین

فقط هروز ببرش حمام لیف نزنی یه وقت ها رو دونه هاش میترکن جاش میمونه اگه تو سرش هم زده  شامپو بچه براش بخر بزن.

به هیچ عنوان هم نزاری بخارونه اگه بتکرن جاشون میمونه متاسفانه 

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط هروز ببرش حمام لیف نزنی یه وقت ها رو دونه هاش میترکن جاش میمونه اگه تو سرش هم زده  شامپو بچ ...

اینا رو همه رو انجام دادم شربت گرفتم میدم بهش از خارش افتاده نمیخارونه وای چیزی نمیخوره میگ گلوم درد میکنه احتمال میدم از گلویم درومده باشه ک میگ درد میکنه حالا نمیدونم چی بهش بدم ک هم خوب باشه همم بتونه بخوره

اخی کاشکی تو زمستون می‌گرفت الان هوا گرمه اذیت میشه ببرش دکتر بهش قرص و پماد کالامین میده 

دکتر بردم پماد داد و شربت ضد خارش

گلوشو نمیدونم چیکار کنم چی بدم ک بتونه بخوره دیشب تاحالا فقط بستنی خورده و شیر

اینا رو همه رو انجام دادم شربت گرفتم میدم بهش از خارش افتاده نمیخارونه وای چیزی نمیخوره میگ گلوم درد ...

منم گرفتم قبلاً تو گلوم هم زده بود هیچی نمی‌تونستم بخورم اشکال نداره انشالله خودش زود خوب میشه

منم گرفتم قبلاً تو گلوم هم زده بود هیچی نمی‌تونستم بخورم اشکال نداره انشالله خودش زود خوب میشه

خب چی خوردین ک خوب شد نمیشه بچه گشنه بمونه ک

میگم عسل بدم بهش با شیر خوبه؟

خب چی خوردین ک خوب شد نمیشه بچه گشنه بمونه ک میگم عسل بدم بهش با شیر خوبه؟

اره خوبه بده بهش منم هیچ کار نکردم فقط غداهامو کمتر می‌خوردم بهش سوپ بده اش بده عدسی بده که راحت تر بتونه بخوره