2777
2789
عنوان

کیابچه هاشون پنج سالگی حرف زدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3509 بازدید | 218 پست
کلاس دو جلسه بردم دیگه نتونستم چون یه دختر ۴ ماهه دارم. بنظرم کاره خاصی واسشون انجام نمیدن من که اصل ...

همین که کلمه شروع کرده خوبه روز به روز انشالله بیشتر میگه نهایت نشد چهار سالگی میتونی ببری دخترت هم بزرگتر شده بخدا خواهرم ی پسر داره سه سالش بود دخترش دنیا اومد ی ماه استراحت کرد بعد مرتب پسرش برد کارذرمانی 

همین که کلمه شروع کرده خوبه روز به روز انشالله بیشتر میگه نهایت نشد چهار سالگی میتونی ببری دخترت هم ...

نه ماه بارداری هم مرتب برد دیگه هفته آخر کاردرمان گفت نیا میترسم اینجا زایمان کنی 🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم همین کارای ساده موجب این میشه که نورون های مغزشون اتصالات انجام بدن شاید ما فکر کنیم سادس ولی ...

آره احتمالا همون دو جلسه بردمش تونست چند کلمه حرف بزنه بی تاثیر نیست انگار

همین که کلمه شروع کرده خوبه روز به روز انشالله بیشتر میگه نهایت نشد چهار سالگی میتونی ببری دخترت هم ...

خدا حفظشون کنه واسه خواهرت 😍 ماشالله چه زرنگ بوده تونسته دوران بارداریم ببرش. اتفاقا من باردار شدم خانمی که مال گفتار درمانی بود گفت بیارش الان بهتره بارداری تا اینکه بچت بدنيا بیاد بیاریش. تنبلی کردم اگه از دوسالگی میبردمش الان خیلی پيشرفت کرده بود. 

نه ماه بارداری هم مرتب برد دیگه هفته آخر کاردرمان گفت نیا میترسم اینجا زایمان کنی 🤣

آخییی عزیزم. چه کاره خوبی کرده در حق بچش. من الانم بردمش بازم سختمه خواهرم بنده خدا میاد اونجا دخترم نگه میداره من پسرم میبرم کلاس 

عزیزم شما الان کاردرمانی دیگه نمی برید ؟

چرا میبرم اول کاردرمانی حرکتی میبردم توجهش بیاد بالا بعد گفت اوکی شده چون از نطر حرکتی مشکل نداشت الان ذهنی میبرم برا مداد دست گرفتن و قیچی کردن خوب زنگ کردن کلا کارای تعادلی مثلا خط صاف کشیدن و‌‌‌.... کار میکنه باهاش

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
چرا میبرم اول کاردرمانی حرکتی میبردم توجهش بیاد بالا بعد گفت اوکی شده چون از نطر حرکتی مشکل نداشت ال ...

منم اول حرکتی می‌بردم تنها زمان همه چی حل می‌کنه و چون ما دنبال درمانی قطعا اوکی میشن

منم اول حرکتی می‌بردم تنها زمان همه چی حل می‌کنه و چون ما دنبال درمانی قطعا اوکی میشن

ببین خود درمانگر چی میگه هر کار گفت همونکارو بکن گاها هر دو رو هم حرکتی هم ذهنی با هم شروع میکنن ولی بعضیاراول حرکتی شروع میشه بعد ذهنی فقط ی درمانگر کاربلد فرو و بهش اعتماد کن

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
الان گفتار پسرت چطوره ؟

ببین بهتررشده همه چی رو میشناسه اما همش باید یادش بدم از محیط یاد نمیگیره مثل بقیه بچه ها نیست الان رنگ میوه حیوانات اشیا اشکال هندسی اینا رو بلد شده جمله سه کلمه ای هم میگه ولی همش باید مجبورش کنم تا بگه اصلا تمایلی به حرف زدن نداره  مهد که میره بازی ها رو بلده ولی انجام نمیده و از نظر درکی مثل ی بچه نهایتا سه ساله هست اما خیلی تو خونه باهاش کار میکنم و همه تمرینات هر روز انجام میدم در کل همه اولویت و وقت من براش گذشته به خاطرش سرکار هم نرفتم خیلی باید از خودت بگذری و براش وقت بزاری وقت باید زیاد بزاری پیشرفت هم کم کم حاصل میشه مثلا معنی دختر و پسر نمیدونه روز و شب  و نمیفهمه 

اینجا ی کاردرمانگر بیشتر نیست

ببین اگر کارش خوب نیست ی کاردرمانگر آنلاین پیدا کن با برنامه هاش پیش برو و هفته ای یکبار پسرت رو ببر باهاش تمرینات رو انجام بده تهران مراکز آنلاین خوب پیدا میشه